Filibabba Junior sengetøj, Dreamers

SPAR 43%
276,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 480,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

600,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI6587
Lager: På lager
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Filibabba Junior Sengetøj, Dreamers

Sengetøj er vigtigt for alle børn. Størrelsen, designet, materialet - alting. Den lille skal sove i det hver nat, så det skal være behageligt, men udover det, så er designet også en vigtig ting. Et hvidt sengebetræk er ikke særlig fedt i nogle børns øjne. Filibabbas sengetøj er designet i økologisk satinvævet bomuld, som både føles og ser blødt ud.

Specifikationer:

Farve: Dreamers
Materiale: 100% GOTS-certificeret bomuld
Mål: 140x100x600 cm

Giv dit barn en god nats søvn

Det danske brand Filibabba designer, udvikler og fremstiller babyprodukter og børneinteriør i god kvalitet. Dette er altafgørende for holdbarheden. Sengetøjet er produceret i økologisk satinvævet bomuld, som er et blødt og fint materiale. Sættet består af dyne- og pudebetræk samt en lille stofpose, som både kan bruges til opbevaring af enten sengetøj sættet, madvare, pusletaske og så videre.

Kun fantasien sætter grænser. Både dyne- og pude betrækket er lavet med en YKK lynlås. Alle Filibabbas sengetøjs sæt er designet i neutrale, tidløse og rolige farver, så de passer godt

Det populære sengetøj sæt

Sengetøjs sættet i designet Dreamers er lynhurtigt blevet populært, grundet den lækre farve samt de håndmalede luftballoner. Charmen har bragt popularitet. Farven Dreamers er en nyfortolkning af Filibabbas populære og velkendte luftballon print, der desværre udgik i 2020. Kvaliteten på dyne-og pudebetrækket er fin, blød og holdbar.

Sengetøjs sættet er kønsneutral, så udover at det passer godt ind på alle børneværelser, så kan både søster og bror få glæde af det. Måske sættet endda kan gå i arv. Filibabba ønsker også, at deres produkter bliver genbrugt. Det er også kun en god idé, da holdbarheden på sengetøjet er i top. Man kan lige så godt genbruge det, og når designet er tidløst og i et fint design, så betyder det intet, at det er blevet brugt før.

Lignende produkter
Image
Image