Filibabba LED lampe Hvalen Christian, lille

SPAR 42%
174,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 300,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

375,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI1175
Lager: På lager
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

LED Hvalen Christian, Lille

Hvalen Christian er en lille LED lampe, som er perfekt til at skabe tryghed for den lille, når mørket falder på. Hvalen Christian, Lille, er bæredygtigt produceret, og derfor kan du altså med god samvittighed give dit barn en Hvalen Christian LED lampe. Hvalen Christian i lille er nem for barnet at håndtere, og så kan den lyse i flere forskellige farver.

Specifikationer:

- Mål: 9,5x11 cm
- Tid: Lyser i 6-8 timer
- Opladningstid: 2 timer (USB)
- Materiale: Miljøvenlig silikone


Giv dit barn tryghed med Hvalen Christian

Der er rigtig mange børn der er bange for mørke, og derfor kan nattens mørke godt virke rigtig skræmmende for særligt de små børn. Med Hvalen Christian på børneværelset kan barnet få tryghed, fordi natlampen fra Filibabba kan give roligt lys til dit barn, så dit barn kan sove trygt og godt.

Hvalen Christian kan med den tilhørende fjernbetjening skifte farve, så den passer til den stemning i ønsker på barnets værelse. Samtidig kan Hvalen Christian LED lampe også skifte lysstyrke, så den opfylder barnets behov til en natlampe bedst muligt.

Hvalen Christian lille er perfekt til børn

Den lille Hvalen Christian er ikke kun god til at lyse børneværelset op om natten, den kan nemlig også bruges til så mange andre ting. Dit barn kan nemt tage den lille LED lampe med sig rundt i hjemmet, fordi størrelsen passer perfekt til barnets små hænder.


Underholdning ved puslepladsen

LED Hvalen Christian er rigtig god til at underholde barnet ved puslepladsen, fordi barnet kan ligge og kigge på, at den lille lampe skifter farve i et roligt tempo. Samtidig er den enormt praktisk at have ved puslepladsen om natten. På den måde undgår du at både du og dit barn bliver udsat for alt for meget lys om natten, så i nemmere kan falde i søvn igen når bleen er skiftet.

En praktisk ammelampe

De helt små børn bliver ofte sultne om natten, og det er bare rart at have noget lys ved hånden, når den lille skal ammes. Samtidig ønsker du nok ikke at der skal være for meget lys, så din baby tror at det er dag, eller at du vækker din partner ved at tænde lyset. Her kan Hvalen Christian Lille fungere helt perfekt som en ammelampe, der hverken lyser for meget eller for lidt.

Hvalen Christian er en praktisk ammelampe, fordi den kan justeres i lysstyrken så i kun akkurat får den mængde lys, som i har brug for. Derudover kræver Hvalen Christian Lille ingen ledning, hvilket gør at den er rigtig nem at hive frem om natten.


Hvalen Christian på børneværelset

Der er nok en ret stor chance for, at dit barn bliver helt pjattet med sin Hvalen Christian LED lampe i lille. Derfor kan du også i takt med at barnet bliver større, tilføje flere af de søde hvaler på børneværelset. Hvalen Christian er nemlig skabt i en hel serie hos Filibabba, så du kan skabe den skønneste stemning på dit barns værelse.

Lignende produkter
Image
Image