Hama maxi perler er de største af de populære hama perler, og er perfekte til at træne de små børns finmotorik. Med Hama maxi perler kan dit barn lave små mønstre med de store perler, som også er med til at træne børnenes pincet-greb. Hama maxi perler er egnet til børn på 3 år og op efter.
Spar 35%
Normalpris 186,00 kr.
Medlemspris 97,00 kr.
Vejl. pris 149,00 kr.
Spar 33%
Normalpris 15,00 kr.
Medlemspris 8,00 kr.
Vejl. pris 12,00 kr.
Spar 33%
Normalpris 15,00 kr.
Medlemspris 8,00 kr.
Vejl. pris 12,00 kr.
Spar 40%
Normalpris 44,00 kr.
Medlemspris 21,00 kr.
Vejl. pris 35,00 kr.
Spar 40%
Normalpris 44,00 kr.
Medlemspris 21,00 kr.
Vejl. pris 35,00 kr.
Spar 41%
Normalpris 74,00 kr.
Medlemspris 35,00 kr.
Vejl. pris 59,00 kr.
Spar 40%
Normalpris 44,00 kr.
Medlemspris 21,00 kr.
Vejl. pris 35,00 kr.
Spar 41%
Normalpris 74,00 kr.
Medlemspris 35,00 kr.
Vejl. pris 59,00 kr.
Spar 40%
Normalpris 56,00 kr.
Medlemspris 27,00 kr.
Vejl. pris 45,00 kr.
Spar 32%
Normalpris 74,00 kr.
Medlemspris 40,00 kr.
Vejl. pris 59,00 kr.
Spar 41%
Normalpris 88,00 kr.
Medlemspris 41,00 kr.
Vejl. pris 70,00 kr.
Viser 1 ud 11 af 11 (1 sider)

Hama maxi perler

Hama er efterhånden blevet et kendt mærke, som alle har hørt om. Hama startede i 1961 af en mand ved navn Malte Haaning. Hama har fået stor popularitet og er i den grad et verdensomspændende firma, da Hama er kendt i mere end 50 lande på verdensplan. Hama designer de fineste produkter, der udvikler barnets kreativitet, samtidig med barnet har det sjovt med det største smil på læben. Ved hjælp af Hama´s produkter træner barnet han eller hendes motorik, som finmotorikken.

Barnet lærer at skelne former fra hinanden, tælle og ikke mindst gribe fat om små genstande, hvor barnet får udviklet han eller hendes finmotorik. Under anvending af de kvalitetsrige og billige Hama produkter lærer barnet at koncentrere sig. Barnet lærer at fokusere på en ting ad gangen, hvor barnet lærer at holde han eller hendes koncentration, som kan være særligt væsentligt for skolebarnet. Hama´s produkter sørger for at skabe relationer på tværs af alle aldre, pga. den brede aldersgruppe.

Deres produkter indleder til et fællesskab, og ikke mindst indleder til den bedste kvalitetstid på tværs af familiens medlemmer. Hama kan med stolthed kalde sig en virksomhed, der skaber produkter, der fremmer barnets udvikling, samtidig med barnet har det sjovt. Hama har produceret perler i de fineste og mest iøjnefaldende farver, som giver det største smil på læben. Hama har et bredt udvalg af skønne og smukke farver, dermed vil barnet til hver en tid kunne finde de farver han eller hun elsker.

Skab fællesskab med Hama maxi perler

Hama maxi perler skaber det største fællesskab på tværs af familie og venner. Hama maxi perler er det bedste samlingspunkt, som til hver en tid vil samle familie ved bordet. Det hele bliver en tand hyggeligere med de skønne Hama maxi perler. Hama maxi perler skaber de mest hyggelige og rolige stunder.

Det vil til hver en tid være rolig leg, som de helt mindste vil elske. Hama maxi perler kan anvendes af de små børn pga. perlernes store størrelse, dermed vil perlerne være lettere at tilgå for de helt små. Legen bliver dermed en tand nemmere for de helt små, da de nemmere kan gribe fat om de skønne Hama perler.

Den perfekte gave der pynter værelset

Hama maxi perler er den perfekte gave til enten forældre eller bedsteforældre, eller ikke mindst barnet selv. Barnet vil kunne skabe de mest unikke design med de mest flotte og strålende farver. Det vil til hver en tid blive den mest personlige gave, som vil falde i smagen hos enhver. Perlepladerne vil pynte på alle værelser, de vil i den grad skabe en personlig kant på værelset. De vil til hver en tid vække minder til livs, og skaber det største smil på læben.

Udfold barnets kreativitet med Hama maxi perler

Hama maxi perler udfolder barnets kreativitet i den højeste grad. Barnet vil med garanti elske den kreative leg med de skønne Hama perler. Barnet får lov til at udfolde han eller hendes kreativitet med en sjov facon. Barnet kan udfolde kreativiteten på en nem måde, da perlerne er store og dermed er lette for de helt mindste at tilgå. Hama maxi perler kan benyttes for børn allerede i 3 års alderen.

Barnet vil dermed komme i gang med at udfolde kreativiteten og skabe de mest unikke og smukke designs i en tidlig alder. Perlepladerne vil i den grad pynte på børneværelset, eller i husets resterende rum.  Det er særligt væsentligt for børn at udvikle kreativiteten, da kreativiteten har en stor betydning i dagligheden. Det er vigtigt at starte tidligt med at stimulere hjernes kreative udvikling.

Overordnet sørger  Hama maxi perler for sjov leg, udfoldelse af kreativitet, skærpelse af koncentration og ikke mindst udvikling af barnets færdigheder, som finmotorikken. 

Udvalgte lige nu