Hama maxi perleplade, lille hund

SPAR 33%
8,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 12,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

15,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Hama
Varenummer: VEHA6538
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Hama maxi perleplade - lille hund

Hama maxi perleplade-lille hund er perfekt til barnet, der elsker at lege med perler. Med denne perleplade kan barnet lade fantasien slippe løs og være kreativ, hvor forældrenes lille guldklump kan lave de fineste farvesammensætninger, ud fra sin helt egen fantasi. Den lille kan lave den flotteste hund med han eller hendes maxi perler. Maxi perlerne gør det lettere for barnet at tilføre perlerne på perlepladerne, helt uden at møde for mange udfordringer på sin vej.

Specifikationer:

- Alder: Ca. +3 år
- Til 47 maxi-perler
- L: 7 cm
- B: 9,5 cm

Styrk barnets koncentrationsevne med en perleplade

Har dit barn svært ved at koncentrere sig i dagligdagen? Så vil perle lægning være den ideelle løsning, for at gøre op med dette. Så snart barnet finder perlerne frem vil han eller hun få forbedret sine koncentrationsevner med en Hama maxi perleplade. Forældrenes lille guldklump vil lærer at sidde stille og koncentrere sig og dermed have sit fokus på en ting af gangen. Dette vil styrke barnets forudsætninger for andre gøremål, som kræver gode koncentrationsevner.

Med perler vil barnet få stimuleret han eller hendes hånd-øje koordination, samt sin finmotorik, så snart barnet ligger perlerne på perlepladen. Den lille vil elske at lave sit helt eget mesterværk ud af Hama maxi perleplade-lille hund. Her kan barnet lave forskellige motiver, hvor barnet vil elske at give perlepladerne videre, enten i gave eller blot til pynt på børneværelset.

Ud Fold kreativiteten med en perleplade

Ønsker dit barn at udfolde sin kreativitet? Så vil en perleplade være perfekt. Med en perleplade kan barnet udfolde han eller hendes kreative færdigheder, hvor den lille vil lærer at tænke ud af boksen. Forældrenes lille guldklump vil møde kreative udfordringer på sin vej, som vil styrke barnets kreative forudsætninger.

Hvis barnet har svært ved at lave sine egne farvesammensætninger, for at få perlepladen til at ligne en oprigtig hund, så kan barnet let sætte pladen ovenpå et motivark, da perlepladen er gennemsigtigt. Med Hama maxi perleplade-lille hund vil de mindste kunne tilbringe flere timer i fællesskab med de resterende medlemmer af børnefamilien og dermed kreere en skøn kvalitetstid på kryds og tværs i løbet af perle lægningen med Hama maxi perleplade-lille hund.
Lignende produkter
Image
Image