Lad dit barn sove trygt og godt, med Gurli Gris sengetøj. Det søde Gurli Gris sengetøj giver næsten garanti for søde drømme, og dit barn vil måske synes det er lidt sjovere at blive puttet, hvis der er Gurli Gris på sengetøjet. Gurli Gris sengetøj er lavet i 100% økologisk bomuld, så det er skånsomt for barnets hud.
Spar 46%
Normalpris 313,00 kr.
Medlemspris 136,00 kr.
Vejl. pris 250,00 kr.
Spar 45%
Normalpris 313,00 kr.
Medlemspris 138,00 kr.
Vejl. pris 250,00 kr.
Spar 45%
Normalpris 313,00 kr.
Medlemspris 138,00 kr.
Vejl. pris 250,00 kr.
Viser 1 ud 3 af 3 (1 sider)

Gurli Gris sengetøj

Gurli Gris tegneserie er noget ethvert barn kender til, og ikke mindst har brugt utallige af timer foran fjernsynet til den skønne tegneserie. Gurli Gris tegneserie har fået stor popularitet på verdensplan. Gurli Gris er en tegneserie for børn, der er lavet af en kvinde ved navn Astley Baker Davies og Contender Home. Den skønne tegneserie Gurli Gris startede i 2004, og siden da har den fået stor popularitet blandt børnefamilier verden over.

Gurli Gris bidrager med den bedste energi i hele huset pga. den positive energi Gurli Gris har. Hun er altid klar på diverse eventyr, og hjælper dem der har brug for det. Gurli Gris vil være et fantastisk forbillede for de helt mindste, dermed kan forældre med god samvittighed lade deres guldklump se den skønne tegneserie Gurli Gris.

Gurli Gris er en sød og venlig gris, der elsker sin familie og sine venner. Gurli Gris vil til hver en tid bidrage med det største smil, især hos de helt mindste. Gurli Gris laver en masse sjove ting, som i den grad vil få både store og små børn til at trække på smilebåndet. Gurli Gris er altid god imod venner og familie, dermed er Gurli Gris et godt forbillede for de helt mindste.

Kvalitetsrigt sengetøj

Gurli Gris sengetøj er kvalitetsrigt sengetøj, som vil falde lige i barnets smag. Barnet kender med garanti til tegneserien Gurli Gris, dermed vil barnet elske sengetøjet. Med Gurli Gris sengetøj vil barnet få en eventyrlig nattesøvn med en skøn komfort. Sengetøjet vil med garanti blive et hit hos den lille, der elsker Gurli Gris tegneserie. Gurli Gris sengetøj er 100 procent GOTS-certificeret økologisk. Dermed er der en troværdig garanti for miljømæssigt og socialt ansvarlig under produktionen af sengetøjet.

GOTS har en standard for økologiske fibre, som er anerkendt på verdensplan. Pga. økologien indeholder sengetøjet inden form for skadelige kemikalier, dermed undgår barnet at udvikle diverse former for allergier ved anvending af det skønne Gurli Gris sengetøj.

Gurli Gris sengetøj fortæller historier

Gurli Gris sengetøj vil til hver en tid fortælle de mest fantastiske historier inden sengetid. Barnet får i den grad mulighed for at fortælle mor og far om de mange sjove historier barnet kender fra Gurli Gris tegneserie. Dettte vil i den grad skabe uforglemmelig minder og snakke, som alle forældre vil sætte stor pris på.

De fine motiver på Gurli Gris sengetøj vil skabe den bedste glæde inden sengeting. Barnet vil ikke kunne undgå at smile til det skønne sengetøj, pga. de fine motiver og strålende farver. Barnet vil kunne udpege sine yndlingskarakter på det fine sengetøj, og dermed fortælle en god historie om hver enkelte karakter fra Gurli Gris tegneserie. Sengetøjet fortæller historier på egen hånd, men derudover indleder barnet til at fortælle de sødeste historier fra Gurli Gris tegneserie.

Sengetøj der giver nattesøvnen en tand sjovere

Barnet vil kende til de forskellige motiver på det skønne sengetøj. Barnet vil føle tryghed inden nattesøvnen, som er væsentligt for de helt mindste. Sengetøjet vil til hver en tid gøre nattesøvnen en tand sjovere. Sengetøjet vil give barnet den bedste komfort, og tryghed af de velkendte karaktere fra tegneserien Gurli Gris.

Sengetøjet giver barnet en skøn følelse, inden nattesøvnen. Barnet vil kunne puttes i det nuttede Gurli Gris sengetøj af sine forældre, som vil give barnet en skøn følelse af tryghed i han eller hendes velkendte og faste rammer. Sengetøjet vil til hver en tid gøre nattesøvnen til et hit, og derudover indlede til de sjoveste fortællinger for barnet selv. 

Udvalgte lige nu