Den søde Gurli Gris er så populær hos de små, og nu kan du også få Gurli Gris og hendes familie som bamser. Med en Gurli Gris bamse får dit barn en blød og trofast ven, som kan give tryghed for barnet. Gurli Gris bamse har et sødt og mildt udtryk, og findes i mange varianter.
Spar 35%
Normalpris 186,00 kr.
Medlemspris 96,75 kr.
Vejl. pris 149,00 kr.
Spar 35%
Normalpris 163,00 kr.
Medlemspris 84,00 kr.
Vejl. pris 130,00 kr.
Spar 35%
Normalpris 186,00 kr.
Medlemspris 96,75 kr.
Vejl. pris 149,00 kr.
Spar 35%
Normalpris 163,00 kr.
Medlemspris 84,00 kr.
Vejl. pris 130,00 kr.
Spar 35%
Normalpris 186,00 kr.
Medlemspris 96,75 kr.
Vejl. pris 149,00 kr.
Spar 34%
Normalpris 188,00 kr.
Medlemspris 99,00 kr.
Vejl. pris 150,00 kr.
Spar 36%
Normalpris 436,00 kr.
Medlemspris 225,00 kr.
Vejl. pris 349,00 kr.
Viser 1 ud 7 af 7 (1 sider)

Gurli Gris bamse

De fleste kender den lille lyserøde gris, fra den populære tegnefilm. Gurli Gris er efterhånden blevet så populært blandt børn, at alle børn kender til den søde gris. Tegnefilmen viser den søde og glade lille gris, som har mange gode venner. Gurli Gris er meget elskværdig, særligt fordi hun er sød og altid er glad, samtidig med at Gurli Gris altid ønsker det bedste for andre. Derfor kan du med en Gurli Gris bamse lære dit barn rigtig meget om, hvordan man skal være overfor andre.

Gurli Gris er svær i tegnefilmen ikke at holde af, og det er med garanti også svært for dit barn ikke at holde af de søde Gurli Gris bamser. I tegnefilmen er Gurli Gris god til at lave små løjer, som får alle andre til at trække på smilebåndet. Derfor kan dit barn med sin Gurli Gris bamse lave små løjer, som får hele familien til at grine. Gurli Gris har sin egen lille familie i tegnefilmen, og dit barn vil med garanti elske at gøre Gurli Gris til en del af barnets egen familie.

Leg med Gurli Gris bamsen

Børnene kender meget til Gurli Gris fra tegnefilmen, og derfor er det også rigtig nemt for barnet at finde på lege med Gurli Gris bamserne, fordi der kan leges lege, som barnet kender fra tegnefilmene. Ved at lege med Gurli Gris bamserne kan dit barn lære rigtig meget om sig selv, fordi tegnefilmene er med til at give børnene nogle rigtig gode værdier. Samtidig kan barnet også lege en masse andre lege med Gurli Gris bamsen, den kan for eksempel blive brugt som bamse.

Barnet kan køre sin Gurli Gris bamse rundt i dukkevognen, eller putte den i dukkesengen. Gurli Gris bamserne er med til at udvikle barnets fantasi, fordi barnet kan lege alverdens lege med bamserne. Gurli Gris bamserne er enormt stilfærdige, og derfor opfordrer de slet ikke dit barn til at lege nogle dårlige lege, som kan give dit barn dårlige værdier. Derfor hjælper en Gurli Gris bamse dit barn med at lege både roligt og med en stor tålmodighed, fordi bamserne lægger op til rolige lege.

Derfor skal dit barn have en Gurli Gris bamse

De fleste børn finder i løbet af barndommen en bamse, som de knytter sig enormt meget til. Når børn først har fundet deres favorit bamse, så vil de holde af den i rigtig mange år. En Gurli Gris bamse kan med sit rolige udtryk blive brugt som barnets overgangsobjekt, hvor bamsen kan give barnet den tryghed, som de kan komme til at mangle når forældrene ikke kan give barnet den fysiske nærhed, som barnet kan have brug for.

Derfor vil barnet forbinde sin Gurli Gris bamse, med mor og far, og dermed en hel masse tryghed. Gurli Gris bamsen kan derfor være med til at skabe tryghed for barnet, når barnet er ude i uvante omgivelser. Samtidig kan en Gurli Gris bamse være med til at gøre putte situationen nemmere for barnet, fordi bamsen kan give barnet rigtig meget tryghed.

Udvalgte lige nu