39.00 kr.
Medlemspris
339.15 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 399.00 kr.

Informationer til dit produktMærke HappyFamily
Varenummer: HAHA2243
Lager: På lager
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Fre: 11:00 - 14:30

Kontakt os

Den dag ens barn kommer til verden, er uden tvivl en af de største dage i jeres liv, og det er helt klart en dag, i ofte vil se tilbage på med et smil på læben. I skal nu til at falde til i jeres nye roller, og dagen hvor den lille kom til verden bliver mere og mere nostalgisk for jer at tænke på. Med tiden vil jeres barn vokse op, hurtigere end i kan følge med, og så er det sjovt at have et minde om, hvor lille jeres barn har været. Med en personlig fødselsplakat, vil minderne om den dag jeres barn kom til verden, vare ved. Fødselsplakaterne er et smukt og unikt minde om, hvor lille jeres barn har været og fødselsplakaten vil bringe jer tilbage til den dag, hvor i for første gang havde jeres lille barn i armene. Med de fineste fødselsplakater, vil i altid have et minde om den første dag, hvor i mødte hinanden. Fødselsplakaterne er et tidsløst kunstværk, som vil være så flot på væggen hjemme hos jer, og altid bringe glade minder, fra da jeres barn var lille. 


Fødselsplakaterne har taget Danmark med storm. De unikke fødselsplakater er blevet så populære, at de næsten er at finde i ethvert moderne hjem. De har et smukt og enkelt design, så de vil passe godt ind i den øvrige indretning. De fine plakater kan både hænge på børneværelset eller i husets øvrige rum, og kan sagtens hænge alene. Du vil dog give fødselsplakaten et endnu mere eksklusivt udtryk, hvis du tilføjer en fin ramme til den og hænger den på væggen. 

De populære fødselsplakater er en perfekt gave, til familien der har fået en lille ny. Giv fødselsplakaten i barselsgave, det er en personlig gave som uden tvivl vil bringe glæde og varme, i den i forvejen følelsesladede tid. Fødselsplakaten er også en perfekt dåbsgave, som kan bringe glæde i mange år, da fødslen af ens barn er et minde man altid vil se tilbage på. Du kan også vælge at give en fødselsplakat til bedsteforældrene, så de altid kan mindes hvor små og søde deres børnebørn var, da de blev født. 

De fine fødselsplakater, passer perfekt ind i et moderne dansk hjem. Det stilrene design gør, at de ikke vil tage opmærksomhed fra det øvrige interiør, samtidig med at fødselsplakaterne bringer personlighed til hjemmet. Med en fødselsplakat på væggen, har du en unik plakat, som vil minde dig om dengang du blev forælder, hver gang du kigger på den. 


På fødselsplakaten kan du tilføje informationer om, hvor langt dit barn var ved fødslen, samtidig med at du kan tilføje barnets vægt. Samtidig vil dit barns fulde navn også fremgå af plakaten og der vil også stå dit barns fødselsdagsdato. Med alle disse informationer samlet på en plakat, kan du nemt fortælle dit barn om fødslen og om hvor lille dit barn har været, ved at kigge på plakaten. En fødselsplakat vil lede op til mange gode snakke med både dit barn, men også venner og bekendte, fordi den altid vil minde folk om, at der er blevet født et lille barn. 

De fine fødselsplakater kommer i A3 størrelse, og er printet på plakatpapir. Samtidig kan du få den fine fødselsplakat i forskellige milde farver, så du nemt kan skabe en plakat, der passer perfekt ind i jeres hjem og gøre den så personlig som overhoved muligt. 

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image