210.00 kr.
Medlemspris
299.00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 299.00 kr.

Mærke Ferm Living
Varenummer: FEFE3144
Lager: På lager
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Fre: 11:00 - 14:30

Kontakt os

Pære kurv. Den populære opbevaringskurv fra Ferm Living

Denne smarte flettede pære kurv, vil pynte på ethvert børneværelse. Den søde pære kurv vil sætte et eventyrligt præg, på dit barns værelse. Dit barn vil uden tvivl synes det er sjovt, at have en pære i en stor størrelse, som der oven i købet kan kommes ting i. Den søde pære kurv har et kreativt og legende design, samtidig med at det er en praktisk kurv der kan bruges til opbevaring. 

Den smarte Ferm Living pære er multifunktionel og kan bruges til opbevaring af både bamser, tæpper og legetøj, samtidig med at de kan bruges til at pynte på børneværelset. Den flettede kurv fra Ferm Living, vil give et enormt moderne og legende udtryk på børneværelset. Børn synes ofte at det er sjovt, når de ting de kender fra hverdagen kan implementeres i indretningen og endda i større udgaver, end de normalt kender dem. 

Med denne smarte lille pære kurv fra Ferm Living, skaber du mere plads og orden på børneværelset, uden at gøre børneværelset kedeligt. Denne pære vil bryde det øvrige interiør, med sit sjove og eventyrlige udtryk. Denne pære fra Ferm Living er også super sjov for børnene at udforske, og samtidig kan du jo inspirere dit barn til at spise mere frugt, fordi den ligner en pære. 

Med denne pære fra Ferm living er du sikker på, at du får et lækkert produkt. Ferm Living har et stort fokus på, at hjemmet er et sted, hvor vi kan være os selv. Med denne sjove pære, er der plads til at børnene kan slippe fantasien løs og have det sjovt. Den fine lille pære fra Ferm Living, vil inspirere børnene til mange sjove lege.  Ferm Living vil gennem deres produkter, balancere livets kontraster og skabe ro. Dette må man sige de gør gennem denne fine flettede pære, fordi den både har et sjovt udtryk, men samtidig også et enormt roligt design, som vil skabe ro på børneværelset. Ferm Living har skabt denne sjove lille pære, for at lave en autentisk og rolig atmosfære på børneværelset. På den måde vil den lille Ferm Living pære tilføre spændende former, betagende mønstre og unikke detaljer til børneværelset. Dit barn kan nemt fordybe sig i denne lille pære kurv fra Ferm Living, ved at kigge på den. 

Med denne søde pære, kan du nemt skabe et børneværelse, som passer perfekt til dit barn. Dette kan du gøre ved at tilføje en sjov pære kurv, til det sjove barn. Når du vælger denne pære kurv fra Ferm Living, så får du dansk design, som bliver produceret med kærlighed.  Ferm Living trækker på charmen ved retro, og tilføjer produkterne en kant, så de samtidig bliver moderne.  Denne Ferm Living kurv er flettet i rattan, som er en græsart, der vokser hurtigt. Rattan bidrager til at bevare regnskoven, og så er rattan stærkt, bøjeligt og enormt holdbart. Den fine pære kurv kan holdes ren med en fugtig klud, og hvis den med årene mister sin glans, kan den tørres over med helt almindelig møbelolie. På den måde vil denne pære kurv være et produkt, du og din familie kan have glæde af i mange år.  Denne Ferm Living pære kurv er håndflettet, der kan derfor forekomme variationer i udseende, hvilket gør hver pære kurv unik.  Den lille pære kurv fra Ferm Living måler 19 x 30 cm og passer helt perfekt, til barnets små stykker legetøj, så ved i altid hvor i har dem. 

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image