210.00 kr.
Medlemspris
299.00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 299.00 kr.

Mærke Ferm Living
Varenummer: FEFE3145
Lager: På lager
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Fre: 11:00 - 14:30

Kontakt os

Ferm Living æble kurv. Den super søde opbevaringskurv fra Ferm Living

Det er ikke sikkert, at et æble om dagen holder doktoren væk i dette tilfælde, men denne populære flettede æblekurv, vil pynte på alle børneværelser. Hvis du tilføjer denne søde lille æble kurv til dit barns værelse, vil du få det sødeste eventyrlige udtryk, som dit barn kan fordybe sig i, i mange timer. Dit barn vil finde det sjovt, at have en kurv der ligner et stort æble, som barnet endda kan komme alle sine yndlingsting i. Denne fine lille æblekurv har et meget kreativt og legende design, samtidig med at den er super praktisk og kan bruges som opbevaringskurv. 


Denne søde æblekurv i stor, er multifunktionel. Det er den fordi den både kan bruges til opbevaring af dit barns yndlingslegetøj, samtidig med at den kan bruges til at pynte og sætte stemningen på børneværelset. Den flettede kurv fra Ferm Living, giver en enormt moderne og legende stemning på børneværelset, som mange børn godt kan lide. De fleste børn synes oftest at det er sjovt, når de ting de kender fra deres hverdag, kan implementeres i indretningen på børneværelset. Og så gør det det altså ikke mindre fedt, at denne æble kurv fra Ferm Living er en større udgave af det æble, som de normalt kender. 


Med den smarte lille æble kurv fra Ferm Living, vil du udover at skabe en sjov stemning på børneværelset, også sikre mere plads og orden for dit barn. Med denne kurv bliver oprydningen super sjov, fordi dit barn kan putte sine ting i den lille æblekurv. Æble kurven fra Ferm Living vil bryde det øvrige interiør på børneværelset, med det sjove og eventyrlige udtryk den bringer med sig. Den lille æble kurv er super sjov for børnene at udforske, og samtidig kan den måske inspirere dit barn til at spise flere æbler, fordi kurven ligner et æble. 


Med en æble kurv fra Ferm Living, er du garanteret, at du får et super lækkert produkt. For Ferm Living er det vigtigt, at hjemmet er et sted, hvor man kan være sig selv, og hvor man kan finde roen i en travl hverdag. Med dette sjove æble er der plads til at børnene kan slippe fantasien løs og have det sjovt. Det lille æble fra Ferm Living vil uden tvivl inspirere børnene til mange sjove lege. 


Det er vigtigt for Ferm Living, at de gennem deres produkter, balancerer livets kontraster og skaber en ro for børnefamilierne. De søde små æble kurve fra Ferm Living, har et sjovt udtryk, samtidig med at den har et enormt roligt design, som vil skabe ro og orden på børneværelset. Ferm Living har skabt dette sjove æble, for at lave en autentisk og rolig atmosfære på børneværelset. På den måde vil det lille Ferm Living æble tilføre skøre former, betagende mønstre og unikke detaljer til børneværelset. 


Med dette søde æble, kan du nemt skabe et børneværelse, som passer perfekt til dit barn. Dette kan du gøre ved at tilføje en sjov æble kurv, til det sjove barn. Når du vælger denne æble kurv fra Ferm Living, så får du dansk design, som bliver produceret med kærlighed. 


Ferm Living trækker på charmen ved retro, og tilføjer produkterne en kant, så de samtidig bliver moderne. 


Denne Ferm Living kurv er flettet i rattan, som er en græsart, der vokser hurtigt. Rattan bidrager til at bevare regnskoven, og så er rattan stærkt, bøjeligt og enormt holdbart. Den fine lille æble kurv kan holdes ren med en fugtig klud, og hvis den med årene mister sin glans, kan den tørres over med helt almindelig møbelolie. På den måde vil denne pære kurv være et produkt, du og din familie kan have glæde af i mange år. 


Denne Ferm Living æble kurv er håndflettet, der kan derfor forekomme variationer i udseende, hvilket gør hvert æble kurv unik. 


Den lille æble kurv fra Ferm Living måler 19 x 30 cm og passer helt perfekt, til barnets yndlingslegetøj. 

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image