En Filibabba aktivitetsnest er alt hvad du har brug for, med en lille i hjemmet. En Filibabba aktivitetsnest kan både fungere som et aktivitetstæppe, en kravlegård, en babynest og et legetæppe. Filibabba aktivitetsnest er så populær hos børnefamilierne, og med dens bløde materialer og eksklusive udtryk, så kan vi godt forstå at det er en stor favorit!
Spar 33%
Normalpris 1.499,00 kr.
Medlemspris 799,00 kr.
Vejl. pris 1.199,00 kr.
Spar 29%
Normalpris 1.499,00 kr.
Medlemspris 846,00 kr.
Vejl. pris 1.199,00 kr.
Viser 1 ud 2 af 2 (1 sider)

Filibabba aktivitetsnest

Filibabba er en dansk virksomhed, som sælger nogle af de mest bæredygtige og kvalitetsrige produkter til de mange børnefamilier Danmark over. Deres bæredygtige produkter gør til hver en tid hverdagen en tand nemmere, både for børn og voksne. Filibabba startede i 2015, da de fik deres første produkt på markedet, som var babynest. Babynest fik hurtigt stor popularitet, som det stadig har i dag blandt de mange børnefamilier.

Filibabba designer nogle af de mest tidsløse design, som har en ekstrem god holdbarhed. Deres vision er at børn vokser op i trygge og faste rammer, samtidig med et godt miljø, som de formår at skabe gennem deres deres smukke og tidsløse designs. Filibabba er en ekstrem bæredygtig virksomhed, dermed er alle deres produkter 100 procent økologiske, miljøvenlige og ikke mindst bæredygtige.Alle Filibabba´s bomulds produkter er 100 procent GOTS-certificeret, som dermed sikrer en troværdig garanti for miljømæssig og social ansvarlighed. Filibabba´s produkter indeholder ingen former for giftige kemikalier, som kan skade forældrenes guldklump, dermed kan forældre uden bekymringer tildele de kvalitetsrige og skønne produkter til deres børn.

Filibabba har et ekstremt bredt sortiment af forskellige og vidunderlige produkter, der gør hverdagen en tand nemmere for de mange børnefamilier. Deres produkter er i den grad multifunktionelle, dermed kan de bruges til mange forskellige og nyttige ting i de travle hverdage. Filibabba får deres erfaringer gennem deres egen hverdag med børn, dermed kan de kalde sig en virksomhed med en bred erfaring.

Et multifunktionelt aktivitetsnest fra Filibabba

Filibabba aktivitetsnest er i den grad multifunktionelt. Aktivitetsnest har mange skønne funktioner, som vil være til stor gavn hos enhver børnefamilie. Filibabba aktivitetsnest vokser med barnet, da det både kan bruges som kravlegård og et aktivitetstæppe, hvor barnet kan lege trygt og sikkert på det blødeste tæppe, hvor barnet ikke vil blive skadet under legen.

Barnet stimulere sine sanser gennem Filibabba aktivitetsnest

Filibabba aktivitsnest vil i den grad stimulere barnets sanser gennem den sjove leg. Filibabba aktivitetsnest har et aktivitetsstativ, dermed vil barnet få stimuleret han eller hendes sanser, når de kigger på de mange forskellige dele legetøj. Det er særligt væsentligt at barnet får stimuleret han eller hendes sanser, da sanserne har en stor betydning for barnets senere udvikling.

Vestibulærsansen, taktilsansen og den proprioceptive sans er særligt væsentligt at barnet får fundamentet på den motoriske udvikling. Filibabba babynest vil i den grad hjælpe barnet med at stimulere sine sanser under anvending af det skønne og funktionelle produkt.

Kvalitetsrig aktivitetsnest

Filibabba aktivitetsnest er i den grad kvalitetsrig, dermed vil det med garanti holde til mange gode timers sikker og tryg leg. Filibabba aktivitetsnest er producerede i de bedste materialer, som giver en fantastisk god kvalitet. Det er fremstillet af 100 procent økologisk bomuld og derudover 100 procent polyester. Dermed har det en fremragende god kvalitet, samtidig med en god bæredygtighed.

Filibabba babynest har de fineste og mest neutrale farver, dermed kan det både benyttes af piger og drenge. Aktivitetsnest vil i den grad passe til ethvert hjem pga. det stilrene og funktionelle design, som vil falde i smagen hos enhver.


En skånsom aktivitetsnest til dit barn

En Filibabba aktivitetsnest er så skånsom for dit barn, at du slet ikke skal bekymre dig om, at dit barn bliver udsat for nogle former for farlige kemikalier. Filibabba aktivitetsnest er fremstillet i 100% økologisk bomuld, og samtidig har den gennemgået en produktion, der er skånsom både for miljøet, men også for menneskene bag produktionen.

Med en Filibabba aktivitetsnest kommer i helt uden om skadelig kemi, så dit barns hud ikke generes ved at ligge i aktivitetsnesten. Samtidig undgår du at udsætte dit lille barn for unødig kemi, for børn og kemi er meget sjældent en god blanding.

En Filibabba aktivitetsnest er ikke bare en aktivitetsnest

Der er næsten ikke grænser for, hvad en Filibabba aktivitetsnest kan bruges til, den har nemlig så mange funktioner. Den kan nemlig både bruges som aktivitetstæppe, fordi Filibabba aktivitetsnest har et aktivitetsstativ, hvor i kan hænge sjovt legetøj på, som barnet kan ligge og kigge på.

Derudover kan i tage aktivitetsstativet af, og bruge aktivitetsnesten som babynest eller som kravlegård. På den måde ved du altid hvor din baby er, og din baby kan ligge så trygt inde i de bløde kanter.

En Filibabba aktivitetsnest kan også foldes ud, så i har det helt perfekte legetæppe når barnet bliver større. På den måde kan en aktivitetsnest bruges i rigtig lang tid af barnets liv, fordi den hele tiden vil vokse med barnet.


Økologisk babyudstyr fra Filibabba du bare ikke kan undvære

En aktivitetsnest fra Filibabba er uden tvivl en af de produkter fra Filibabba, som du bare ikke kan undvære til dit barn. Aktivitetsnesten er fuld af smarte funktioner, samtidig med at den er økologisk og god for dit barn.

Aktivitetsnesten er designet med et flot og enkelt udtryk, og det quiltede stof giver et eksklusivt look til rummet. Derfor kan i sagtens have en Filibabba aktivitetsnest stående fremme i hjemmet, uden den vil tage for meget fokus.

Udvalgte lige nu