Spar 39%
Normalpris 39,00 kr.
Medlemspris 19,00 kr.
Vejl. pris 31,00 kr.
Spar 35%
Normalpris 25,00 kr.
Medlemspris 13,00 kr.
Vejl. pris 20,00 kr.
Spar 35%
Normalpris 25,00 kr.
Medlemspris 13,00 kr.
Vejl. pris 20,00 kr.
Spar 52%
Normalpris 86,00 kr.
Medlemspris 33,00 kr.
Vejl. pris 69,00 kr.
Viser 1 ud 4 af 4 (1 sider)

Fantasy Colour

Med de fantastiske krea-ting fra Fantasy Colour har dit barn mulighed for at udforske sin kreative side. Derfor er vi hos Little Happy rigtig glade for at kunne præsentere disse lækre krea-ting, til vores kreative kunder. Med Fantasy Colour er det kun fantasien som sætter grænser for hvilke designs barnet kan lave. Fantasy Colour giver dit barn mulighed for at få en pause fra den teknologiske verden. Nogle forskere mener at børn ikke udvikler deres fantasi gennem computerspil og tv. Med Fantasy Colour kan barnet udforske og udvikle sin fantasi. Med produkterne fra Fantasy Colour kan dit barn lege med fingermaling, glitter, vandfarver og meget mere.

Sjov og farverig leg

Med Fantasy Colour kan dit barn få en sjov, farverig og ikke mindst lærerig leg. Det er altid sjovt at lege med maling og udforske, hvordan de forskellige farver kan mix og match. Ved at lege med maling kan dit barn lære en masse om, hvilke farver som passer godt sammen, og hvilke farver som kan blandes så barnet dermed får nye farver. Det kan være godt at lære om komplementær i en tidlig alder, da barnet med sikkerhed kommer til at bruge det senere i livet.

Med Fantasy Colour kan dit barn lave sine egne fødselsdagskort. Der er ikke noget bedre end at modtage et personligt fødselsdagskort, som barnet selv har malet. Her kan barnet sagtens regne med at kortet ikke bare bliver smidt ud, men faktisk bliver gemt. Derudover kan barnet også lave personlige tegninger, som med sikkerhed ville glæde bedsteforældre. Når barnet har lavet sine flotte tegninger, vil barnets bedsteforældre med sikkerhed blive glade for de fine tegninger.

Fantasy Colours produkter er i høj kvalitet og kan bruges af alle, børn som voksne. Med Fantasy Colours er det kun fantasien som sætter grænser for hvad man kan lave og hvordan legen udvikler sig. Med glitter og maling kan dit barn udforske sin kreative side og måske opdage et skjult talent.

Find Fantasy Colour hos Little Happy

Hos Little Happy har du mulighed for at finde de skønne produkter fra Fantasy Colour. Hos Little Happy synes vi at det er vigtigt at alle børn får en god barndom uden at det skal koste en bondegård. Derfor er alle vores priser i børnehøjde så alle kan være med.

Glimmerlim - Klassisk: Med dette sjove glimmerlim fra Fantasy Colour, kan dit barn udfolde og udfordre sin kreativitet og fantasi.

Vandfarver:  Fine og flotte vandfarver fra Fantasy Colour, så dit barn kan udfordre og udforske sig selv samt lave små mesterværker.