Spar 20%
Normalpris 1.561,00 kr.
Medlemspris 999,00 kr.
Vejl. pris 1.249,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 1.874,00 kr.
Medlemspris 1.199,00 kr.
Vejl. pris 1.499,00 kr.
Viser 1 ud 2 af 2 (1 sider)

Design Rocket

Bag Design Rocket står parret Lena og Lars, som har en baggrund som henholdsvis tømrer og grafiker. De bor i Skanderborg, hvor Design Rocket også har sine rødder. Lars og Lena’s hjem viser tydeligt, at det er to kreative og praktiske mennesker der bor der, da næsten alle deres møbler og interiør er lavet af dem selv. Design Rocket har eksisteret siden starten af 2019 og har siden da udviklet sig til at rumme flere forskellige produkter.

Design Rocket’s vision er at skabe interiør i et enkelt, klassisk og nordisk design. Målet er at deres interiør ikke kun skal være praktisk, men samtidig inspirere til leg og derudover pryde ethvert børneværelse. Design Rocket vil gerne være med til at skabe hyggelige og unikke hjem til folk, samtidig med at de er funktionelle og inspirerer til leg. 

Design Rocket arbejder med at skabe bæredygtige og håndlavede møbler, i FSC godkendt træ. De producerer kun på bestilling, sådan så produktionen er så bæredygtig og CO2 neutral som den kan blive.

Historien bag produkterne

Da Design Rocket begyndte, var det på baggrund af deres egne behov på børneværelset. Lena og Lars ønskede at undgå konflikter når der skulle ryddes op, særligt i bamserne, og derfor opfandt de et møbel der inspirerede til leg imens der blev ryddet op. De fik samtidig udarbejdet et produkt der gjorde, at deres datter kunne se alle sine bamser, samtidig med at det pyntede på børneværelset.

På samme måde opfandt de andre opbevaringsmøbler, med samme henblik, nemlig at opbevare legetøjet på en pæn måde, som samtidig inspirerer til leg og pynter på børneværelset.

Alle materialerne er blevet valgt, fordi Design Rocket gerne vil være så miljøbevidste, som de kan være. De vil gerne gøre deres bedste for at bruge så lidt CO2, som de overhoved kan, og derfor har de valgt at arbejde primært i træ, fordi det er verdens mest miljøvenlige produkt.

Alt det træ, som Design Rocket benytter, kommer udelukkende fra Europæiske skove, hvor der mest bliver benyttet birkekrydsfiner. Finer laves primært af træ, som alligevel ikke kan bruges til andet. 

Udvalget hos Little Happy

Hos Little Happy finder du Design Rocket’s bamse bo, som er en zoologisk have til alle bamserne. Bamse boet har elastiske tremmer, som gør det nemt for børnene at putte bamserne ind og tage dem ud igen. Derfor er bamse boet med til at gøre oprydningen til en leg, samtidig med at børnene nemt kan se deres store samling af bamser. Med Design Rocket’s bamse bo undgår i unødvendige konflikter med jeres børn, når det er tid til oprydning.

Hos Little Happy finder du også en fin boghylde, hvor bøgerne nemt kan stå med forsiden fremme, sådan så børnene selv kan pege på den bog, de gerne vil læse. Du undgår med denne boghylde at skulle tage alle bøgerne ned, for at finde frem til den rigtige bog.

Sidst finder du de fineste opbevaringskasser, som kan bruges til børnenes legetøj. Kasserne sørger for at legetøjet opbevares i flotte kasser, samtidig med at det er nemt for børnene at finde det de gerne vil lege med. Kasserne er lavet i to forskellige størrelser og er fremstillet i birk. Kasserne fås i flere forskellige valchromat farver og er derfor meget miljøvenlige.

Kasserne kan bruges både på børneværelset, men de kan sagtens pynte i resten af hjemmet også, som et miljøvenligt alternativ til diverse plastikkasser, der ellers kan benyttes i hjemmet.