Spar 12%
Normalpris 1.561,00 kr.
Medlemspris 1.099,00 kr.
Vejl. pris 1.249,00 kr.
Spar 10%
Normalpris 1.998,00 kr.
Medlemspris 1.439,00 kr.
Vejl. pris 1.599,00 kr.
Viser 1 ud 2 af 2 (1 sider)

Design Rocket

Design Rocket er en dansk virksomhed, som skaber produkter til børneværelset. Bag Design Rocket står Lena og Lars, som har en baggrund som henholdsvis tømrer og grafiker, hvilket tydeligt kommer til udtryk i deres populære produkter. Design Rocket har sine rødder i Skanderborg, og er solidt dansk håndværk.

Design Rocket har eksisteret siden 2019, og har udviklet sig enormt meget siden da. Design Rocket har efterhånden et stort sortiment, så du kan få det fineste børneværelse med en rød tråd. Med Design Rocket på børneværelset, får i et unikt børneværelse.

Kvalitetsprodukter til børn fra Design Rocket

Design Rocket har en klar vision om, at skabe interiør til børn, i et enkelt, klassisk og nordisk design. Målet er at deres interiør ikke kun skal være praktisk, det skal også inspirere til leg og samtidig pynte på ethvert børneværelse. Design Rocket ønsker at være med til at skabe hyggelige og unikke hjem til børnefamilierne, samtidig med at deres produkter er funktionelle og inspirerer til leg.

Hos Design Rocket arbejdes der med, at skabe bæredygtige og håndlavede møbler til børn. Alle produkter fra Design Rocket er skabt i FSC godkendt træ, for at passe bedst muligt på skoven. Design Rocket producerer alle deres produkter på bestilling, så der ikke overproduceres. På den måde sørger Design Rocket for at produktionen er så bæredygtig og CO2 neutral som den kan blive.

Produkter der er fyldt med gode historier

Da Design Rocket begyndte, var det på baggrund af deres egne behov på børneværelset. LEna og Lars oplevede mange konflikter når der skulle ryddes op, og det ønskede de at undgå. Derfor designede Design Rocket deres mest populære produkt, nemlig Bamse Zoo, som gjorde det sjovt for børnene at rydde deres bamser op hver dag. Med Design Rocket bamse zoo har barnet mulighed for at se alle sine bamser hele tiden, samtidig med at de pynter så flot på børneværelset.

Se alt vores legetøjsopbevaring her!

Derfor har Design Rocket altså skabt et opbevaringsmøbel, med henblik på at opbevare legetøjet på en pæn måde, som blandt andet er med til at gøre oprydningen til en leg, og derfor undgå de værste konflikter i hverdagen. Bamse Zoo inspirerer til leg på børneværelset, samtidig med at det virkelig er flot at have stående.

Design Rocket Bamse Zoo til alle de søde bamser

Design Rocket har skabt det populære Bamse Zoo, som er designet i lyst træ, og derfor er det med til at give en lys stemning til børneværelset. Materialerne til Bamse Zoo er valgt, fordi Design Rocket gerne vil være så miljøbevidste som de kan være. Design Rocket vil gerne gøre deres bedste, for at bruge så lidt CO”, som de kan, og derfor har de valgt at arbejde primært i træ, fordi det er verdens mest miljøvenlige materiale.

Alt det træ, som Design Rocket benytter til deres Bamse Zoo, kommer udelukkende fra Europæiske skove, hvor der mest bliver brugt birkekrydsfiner. Finer er kendetegnet ved, at det bliver lavet af træ, som alligevel ikke kan bruges til andet.

Køb Design Rocket hos Little Happy

Hos Little Happy finder du Design Rocket’s bamsebo, som er en zoologisk have til alle bamserne. Bamse boet har elastiske tremmer, som gør det nemt for børnene at putte bamserne ind og tage dem ud igen. Derfor er bamse boet med til at gøre oprydningen til en leg, samtidig med at børnene nemt kan se deres store samling af bamser. Med Design Rocket’s bamse bo undgår i unødvendige konflikter med jeres børn, når det er tid til oprydning.