En bObles fisk er både sjov og praktisk, og derfor er den også næsten uundværlig hos en børnefamilie! En bObles fisk kan både bruges til at træne babyens ryg og nakke, men den kan også bruges som en skammel når barnet skal hjælpe til i køkkenet, eller som en stol, som barnet kan sidde på - mulighederne er mange med en bObles fisk.
Spar 20%
Normalpris 561,00 kr.
Medlemspris 359,00 kr.
Vejl. pris 449,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 936,00 kr.
Medlemspris 599,00 kr.
Vejl. pris 749,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 561,00 kr.
Medlemspris 359,00 kr.
Vejl. pris 449,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 936,00 kr.
Medlemspris 599,00 kr.
Vejl. pris 749,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 561,00 kr.
Medlemspris 359,00 kr.
Vejl. pris 449,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 937,00 kr.
Medlemspris 600,00 kr.
Vejl. pris 749,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 937,00 kr.
Medlemspris 600,00 kr.
Vejl. pris 749,00 kr.
Viser 1 ud 7 af 7 (1 sider)

bObles fisk

Den danske virksomhed bObles laver de ekstremt lækre og kvalitetsrige produkter, som de fleste efterhånden kender til. bObles produkter kan let gå i arv fra barn til barn, fordi de er skabt i den bedste kvalitet.

bObles er stiftet af det danske søskendepar Louise og Bolette, som har fået stor succes verden over, med deres skønne og multifunktionelle børnemøbler. bObles produkter er blandt andet populære på grund af deres multifunktionalitet og deres evne til at styrke barnets motorik.

Med bObles får du styrket dit barns motoriske færdigheder, samtidig med at der skabes rum for kvalitetstid for hele familien, og dermed en masse uforglemmelige minder på tværs af alder.bObles har et klart mål om, at gøre en forskel for børnefamilier verden over, ved hjælp af deres udviklende og multifunktionelle møbler. bObles tumlemøbler leder til fælles leg mellem både store og små, og derfor er de med til at skabe skønne minder.

Med bObles får du ikke kun unikke tumlemøbler til børn, du får også et multifunktionelt produkt som dit barn hele tiden kan udvikle sig med.

bObles produkterne er enormt lærerige, særligt fordi de gennem bevægelse er med til at fremme indlæringsevnen hos de små. Samtidig er produkterne fra bObles også skabt til vild leg, fordi de er skabt i en særlig høj kvalitet.

Et multifunktionelt møbel til børn der er fuld af sjov

Med en bObles fisk er der så mange muligheder for motoriske lege for børn, at i nok aldrig rigtig løber tør. Barnet vil virkelig få udviklet sine motoriske færdigheder, med en bObles fisk. Den sjove form som fisken har, er med til at udvikle barnets fantasi.

Med en bObles fisk kan barnet både lære at trille, fordi barnet kan trille rundt med fisken. Samtidig kan barnet rulle hen over den, så barnets kropskoordination udvikles. Sidst kan barnet få styrket både sin ryg og nakke, når barnet ligger på en bObles fisk.bObles fisk fungerer også rigtig godt som en lille skammel, der gør det lidt nemmere for barnet at tage sko og strømper på. Er fisken ikke høj nok som skammel, så kan de stables. 

bObles fisk er også rigtig gode til at lave en forhindringsbane for barnet, hvor barnet både får styrket balance og kropskoordination, når der skal hoppes fra den ene bObles fisk til den anden.

Styrk barnet motorik med bObles fisk

bObles fisk er fantastisk til at udvikle barnets motoriske færdigheder, fordi barnet kan lege rigtig mange forskellige lege på en bObles fisk. Det er vigtigt for børn at udvikle deres motoriske færdigheder, fordi de er med til at give barnet gode fysiske forudsætninger, samtidig med at barnet får et øget selvværd når motorikken er god.

bObles fisk er også med til at indlede barnet til at have den skønneste kvalitetstid med deres forældre, i en leg hvor alle kan få det største smil på læberne.


Tumlemøbler der passer godt ind

bObles produkter er skabt i de skønneste og roligste farver, som vil passe ind i ethvert moderne hjem. Du får et børnemøbel i flotte farvekombinationer, som både du og dit barn vil elske.

bObles fisk har en skridsikker overflade som gør, at barnet ikke kommer til at glide når han eller hun leger. Derudover er bObles skabt i EVA skum, som gør at møblet ikke vil ridse gulvet.

bObles fisk tilbud

Hos Little Happy kan du altid få bObles fisk på tilbud, fordi du som medlem altid kan spare 30%. Derfor kan du altid få dine bObles produkter til landets bedste priser, så dit barn kan få de bedste forudsætninger for en god motorisk udvikling.

Det bedste legetøj til børn

bObles skaber det skønneste legetøj til børn, som sikrer en god og tryg udvikling for dit barn. Det kan virke utrygt for barnet at udvikle sin motorik, og derfor er det en god idé at vælge nogle gode tumlemøbler, som giver barnet den tryghed som han eller hun har brug for.

bObles fisk stor

bObles fisk findes i hele to forskellige størrelser, som let kan kombineres. bObles fisk stor er en fantastisk skammel til børn, som barnet kan bruge i rigtig mange år. Samtidig kan en bObles fisk også bruges som en sædeforhøjer til voksenstole, så barnet kan nå op til bordet.

bObles lille fisk

bObles lille fisk er den helt perfekte første stol til baby. bObles lille fisk er også rigtig nem for barnet at lege med, da den er nem for barnet at fange, hvis den skulle komme på afveje. Den lille fisk fra bObles er nemlig en livlig lille fisk, der er med til at bidrage til barnets motoriske udvikling. 

Udvalgte lige nu