Bruder skraldebil

SPAR 20%
320,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 399,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

499,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Bruder
Varenummer: BRBR8214
Lager: Out Of Stock
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Bruder skraldebil

Bruder skraldebil vil med sikkerhed være et hit blandt de mindste. Med skraldebilen vil forældrenes lille guldklump få rig mulighed for at skabe sine helt egne lege, hvor kun fantasien sætter grænser. Brandbilen vil give timevis af sjov leg, hvor den lille vil være underholdt 24/7.

Specifikationer:

- Alder: 3 år +
- Højde: 180mm
- Bredde: 525mm
- Længde: 275mm

Bruder skraldebil med tonsvis af smarte funktioner

Bruder skraldebil har tonsvis af smarte funktioner, der vil gøre legen til et hit. Med disse funktioner vil legen aldrig blive kedelig. Med Bruder skraldebil kan barnet lege indendørs og udendørs. Bilen er perfekt at tage med udendørs, så snart de varme sommerdage kalder. Ethvert barn vil elske at lade skraldebilen suse afsted.

Bruder skraldebil har smarte funktioner, hvor affald samleren let kan tippes. Udover dette kan kabine spejlene let  foldes ud og ind, helt uden problemer. Skraldebilen har en smart funktion, der indebærer en vippemekanisme, der gør det let for barnet at tømme utallige af skraldespande. Det hele bliver hurtigt en konkurrence, så snart legen med Bruder skraldebil sættes i gang.

Gør hverdagen til et hit med Bruder skraldebil

Bruder skraldebil med sikkerhed blive et hit, så snart legen igangsættes. Med skraldebilen vil barnet bære det største smil på læberne, så snart han eller hun kører afsted med skraldebilen.

Bruder skraldebil sætter gang i den mest autentiske leg, da skraldebilen er designet præcist efter den originale model. Derfor har barnet med sikkerhed allerede stiftet et kendskab til skraldebilens små fine detaljer. Eftersom han eller hun kender den fra de tidlige morgener, når skraldebilen kommer på besøg og henter alt skraldet derhjemme.

Lignende produkter
Image
Image