Bruder Mejetærsker

SPAR 20%
246,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 307,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

384,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Bruder
Varenummer: BRBR8217
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Mejetærsker

En mejetærsker vil være et hit blandt ethvert barn. Med en mejetærsker kan barnet se mejetærskeren suse afsted. Alle børn elsker fart, derfor vil en mejetærsker med sikkerhed underholde forældrenes lille guldklump 24/7.

Specifikationer:

- En mejetærsker er perfekt til barnet der elsker maskiner

En mejetærsker er ideelt til barnet, der har en stor kærlighed for maskiner. Barnet vil få et indblik i, hvordan en mejetærsker ser ud. En mejetærsker har det perfekte look, hvor mejetærskerne ligner den rigtige mejetærsker fra markerne på en prik på baggrund af de fine og præcise detaljer. Derfor bliver legen med en mejetærsker en tand mere virkelighedsnær for de mindste.

En mejetærsker vil indlede til de sjoveste lege for barnet. Alle børn elsker legetøj, da legen indleder til de sjoveste stunder. Her vil de mindste blive udfordret, samtidigt med, at de vil møde tonsvis af spænding.

En mejetærsker vil give barnet et kendskab til omverden

En mejetærsker vil give barnet det bedste kendskab til verden omkring ham eller hende. Her vil barnet få et indblik i, hvordan landbruget fungerer, samt hvordan de forskellige fødevarer havner på bordet til aftensmad.

En mejetærsker vil være den ideelle leg til de mindste. Gennem legen vil barnet have tonsvis af sjov leg, hvor han eller hun kan rende rundt efter mejetærskeren og dermed være aktiv. En mejetærsker vil derfor være et perfekt design, der indleder til sjov leg og fart.


Lignende produkter
Image
Image