Filibabba Baby sengetøj, Wave therapy

SPAR 42%
219,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 380,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

475,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI6583
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Filibabba Baby Sengetøj Wave Therapy

Dette sengetøj kan virke, afslappende for de fleste, da det har skibe og denne ubeskrivelige flotte blå farve. Sættet er super fint, og super blødt, da det er produceret i organisk satinvævet bomuld. Den lille baby vil finde mere ro i dette sengetøj.

Wave Therapy er designet med udgangspunkt, i den meget fine og populære LED hval fra filibabba. Om natten når barnet skal til at sove, vil der være mulighed for at kunne kigge lidt på de fine skibe, det store blå hav og de mange hvaler. Så ikke nok med, at sengetøjet er super fint, kan der også findes lidt underholdning i sengetøjet.

Specifikationer:

- Dynebetræk: 70x100
- Pudebetræk: 40x45
- Produceret af Organisk satinvævet bomuld
- Farve: Wave Therapy

Håndtegnet print

Printet på dette sengetøj, er håndtegnet og super fint. Printet er med sine håndtegnede skibe, bølger og hvaler med til at skabe en helhed og understøtte vores forhold til havet. Sengetøjet er inspireret af havet, hvilket giver os en indre ro og derfor kan vi blive afslappet af det.

Sengetøjet lukkes med en lynlås og leveres i en fin stofpose, i samme farve og kvalitet. Brug den fine stofpose i den blå farve til legesager, baby tøj, indkøb eller andet. Kvaliteten og farven er som nævnt super lækkert, hvilket vil få barnet til at ligge trygt og behageligt.

Wave Therapy kommer i fuld serie, så der er mulighed for at skabe et komplet harmonisk univers, hvor kun fantasien sætter grænser.

Giver en indre ro

Printet kommer i en flot blå udgave, som for os symbolisere fred, harmoni og oprigtighed. Selvom nogen vil tro, at farven vil springe i øjnene, er den faktisk meget behagelig for øjnene og vil nok nærmere få en til at slappe lidt mere af, end at farven forstyrre øjnene. Tænker man over om det forstyrre i indretningen, så kan man godt smide det væk igen. Farven forstyrre slet ikke i indretningen, da den er super rolig og overraskende nok passer til meget.

Lignende produkter
Image
Image