449,00 kr.
Medlemspris
875,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 700,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI6591
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

Filibabba Babynest, Wave Therapy

Filibabba er kendt for alle deres forskellige produkter indenfor børnetekstiler. Samtidigt går de op i at deres produktion er bæredygtig, derfor er de gennem tiden gået hen og blevet et GOTS-certificeret designbrand. Dette vil sige, at deres bomuldstekstiler i deres produkter er blevet produceret på bæredygtig vis, helt fra start til slut. Med respekt for miljøet kan du trygt købe Filibabbas produkter.

Specifikationer

- Mål: H: 15 x B: 84 x L: 50 cm
- Materiale: 100% økologisk bomuld
- Fyld og madras: 100% polyester og koldpresset skum
- Farve: Wave Therapy

Babynest med lang levetid

Med en babynest har du den perfekte løsning til når dit barn skal have en lur. Er i på besøg hos nogle venner, og baby er træt? Så kan babynesten let lægges på en plan overflade, og så kan den lille trygt og rart sove i den, på den bløde madras med de bløde kanter. Babynesten kan også nemt bruges som et mindre legetæppe til den lille.

Babynesten er produceret i økologisk satinvævet bomuld, der både er virkelig blødt, og så er det pænt at se på. Med en fin læderrem kan størrelsen på babynesten justeres ud fra størrelsen på baby. Babynesten kan altså på denne måde følge med babys udvikling.

Babynesten har også lang levetid grundet forskellige faciliteter. Når babys fødder når ved til lukningen, kan den åbnes, og så kan baby bruge den et lille stykke tid længere, hvor fødderne går ud over kanten. Når baby vokser helt ud kan kanten bruges som en mindre sengerand til børnesengen.

Nem vask af betrækket

Denne babynest er udstyret med en smart lynlås funktion. Dette gør altså, at betrækket let kan tages af, og så kan betrækket altså vaskes efter behov. Inden vask skal både læderrem og madras fjernes. Betrækket tåler vaskemaskine ved 30 graders varme, men tåler ikke tørretumbler. Efter vask skal betrækket strækkes ud på madras igen. Dette gøres for at undgå krympning af stoffet.

Den flotte blå farve virker beroligende på vores psyke. Dette vil være en god ting, når den lille skal prøve at falde i søvn. “Wave Therapy” er inspireret af den kendte LED hval fra Filibabba. På printet er der elementer som hvaler, skibe og bølger, der er med til at give os ro og inspiration, da farverne og elementerne minder os om havet.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image