Filibabba Kapok Babynest, grå

SPAR 38%
559,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 899,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

1.124,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI2575
Lager: På lager
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Filibabba Babynest, Kapok - Grå

Siden 2015 har Filibabba igen og igen kommet med flere og flere kollektioner og produkter som er blevet elsket. Med deres første kollektion i 2015 var de det første brand, der lancerede en babynest på det danske marked. Filibabba ønsker at værne om børn, samtidigt med, at der bliver vist hensyn til miljøet. Dermed kan du altså trygt købe Filibabbas produkter, og vide, at de går ind for bæredygtighed.

Specifikationer

- Mål: H: 85 x B: 50 x L: 14 cm
- Materiale: 100% økologisk bomuld
- Fyld: Kapok
- Farve: grå

Lad dit barn sove trygt med denne babynest fra Filibabba

Dit barn kan sove trygt og godt med denne babynest fra Filibabba! Den kapok fiber, som fyldet i babynesten består af, har specielle termiske egenskaber og har en silkeblød overflade, hvilket altså gør at dit barn kan sove godt og blødt.

Babynesten passer perfekt ned i vuggen, barnevognen eller sengen. Den er særligt velegnet til når barnet er helt lille, og skal ligge mellem mor og far i sengen eller på sofaen. Når den lille ligger i babynesten bliver han/hun omsluttet af siderne og dermed skabes en følelse af tryghed.

Grundet den smarte mulighed for åbningen i bunden kan levetiden for babynesten altså forlænges. Åbningen giver mulighed for et længere liggemål, hvilket vil gøre, at barnet kan bruge den i længere tid.

Ingen fare med denne babynest - dit barn kan sove godt, trygt og sikkert

Vil du sikre at dit barn ligger trygt og godt, uden fare for et usundt sovemiljø? Så er denne babynest perfekt til dig.

Kapoktræet er et træ der vokser i regnskoven, og heraf kommer fibrene kapok. Det er den letteste fiber i verden (hele 8 gange lettere end bomuldsfibre!). Fiberen er dækket af et tyndt lag voks, der indeholder et stof, der forhindrer insekter og andre skadedyr i at angribe træet - dette er altså grunden til, at ingen mider kan leve i kapok. Dermed er det altså særligt velegnet til personer der lider af husstøvmideallergi.

Desuden er babynesten også fri for kemikalier, blegemidler og andre skadelige stoffer, der på sigt kan udvikle allergier. Dermed kan dit barn altså sove trygt og godt i denne babynest.

Image
Image