Filibabba Babynest, Botanical love

SPAR 42%
409,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 700,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

875,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI6592
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Filibabba Babynest - Botanical Love

Den super fine babynest fra Filibabba er produceret i 100% økologisk satinvævet bomuld, så det er super lækkert og behageligt for dit barn at sove i. Babynesten tåler vaskemaskine ved 30 grader, og tørretumbler ved maks 50 grader. Du skal blot huske at fjerne madrassen og læderremmen inden du vasker den.

Den kan også godt stryges hvis nødvendigt, maks ved 150 grader. Når Babynesten er i brug så er det også en vigtig detalje at sørge for, at din baby ligger med hovedet modsat åbningen, at barnet hele tiden er under opsyn af en voksen, og at babynesten ligger på en plan overflade, når den er i brug.

Specifikationer:

- Tåler vaskemaskine ved 30 grader
- Tåler tørretumbler ved 50 grader
- Fremstillet i 100% økologisk satinvævet bomuld
- Måler: Højde.10 cm - Bredde.50 cm - Længde. 85 - Vægt. 1,268 kg

Trygt og praktisk

Babynesten kan bruges i lang tid, måneder, og måske år, da det er muligt at åbne den i bunden så der er bedre plads til din baby, jo mere den vokser. For at give mere plads til fødderne skal du blot klikke læderremmen i bunden af, og løsne åbningen. Der er også den smarte mulighed at du altså kan tage bundne ud af babynesten og bruge den som sengerand i en tremmeseng.

Babynesten er også super praktisk, da den kan tages med over det hele, og være en form for tryg base for dit barn, og ud over det så kan den jo også vaskes, hvis det nu skulle være en nødvendighed.

En lille snak om botanical love

Filibabbas fine print “Botanical Love” er inspireret af sommer og den glæde og kærlighed der blomstrer inden i os, når de første sommerdage kommer. Printet er håndtegnet og forestiller en masse små blomster og hjerter på et lyserødt betræk. Du kan også snakke lidt med dit barn om de fine ting de ser rundt omkring dem.

Lignende produkter
Image
Image