Filibabba Baby sengetøj, Dreamers

SPAR 31%
261,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 380,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

475,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI6588
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Filibabba Baby Sengetøj, Dreamers

Filibabba er et dansk GOTS-certificeret brand. Filibabba designer og producere babyprodukter og børneinteriør. Der er fokus på bæredygtighed, kvalitet og holdbarhed, og det kommer rigtig fint til udtryk i deres produkter. Filibabba design er fremstillet i neutrale farver, som er rolige og nede på jorden, og på den måde også tidløst.

Specifikationer:

Materiale: 100% GOTS-certificeret bomuld
- Mål: 100x70x400 cm
- Farve: Dreamers

Et godt og trygt valg

Mærket Filibabba er i sig selv et mærke, som er til at stole på. Materialerne og kvaliteten er i orden. Ud over dette, så er mærket Filibabba et dansk brand, hvilket altså gør der er blevet stillet nogle høje krav til produktionen af produkterne. Sengetøjet fra Filibabba er fremstillet i økologisk satinvævet bomuld, der både får sengetøjet til at se og føles blødt.

Sengetøjet fra Filibabba findes i mange forskellige farver, men også med forskellige mønstre. De fleste af brandets sengebetræk er kønsneutrale og tidløse, da det klæder det moderne skandinaviske hjem. Sættet indeholder både dyne- og pudebetræk samt et lille stofnet, som familien kan få glæde af. Nettet kan bruges til at opbevare og transportere sengetøjet eller måske endda også indkøbspose.

Sengetøjet med de fine luftballoner

Dreamers er en nyfortolkning af Filibabbas populære design, der udgik i 2020. Dreamers er designet i kønsneutrale farver, så det fine print passer ind på ethvert børneværelse. De små fine luftballoner er håndtegnede, hvilket gør dem unikke og charmerende at se på. Luftballoner er desuden også tegnet i forskellige størrelser, så der kommer spil i mønstret.

Sengetøjets design er nøje udvalgt, så rummet vil blive lyst op. Det rolige design på betrækket vil heller ikke skabe alt for meget opmærksomhed inden sengetid, som ofte kan være en grund til at den lille ikke kan falde i søvn. Et barn bliver tit opmærksom på de små ting i værelset, og meget fascineret og nysgerrig - lige inden sengetid. Det kan forstyrrer søvnen.


:

Lignende produkter
Image
Image