86,00 kr.
Medlemspris
186,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 149,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI1845
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

Kapok hovedpude, baby

Brandet Filibabba er et af de få danske brands, der designer produkter produceret af GOTS-certificerede tekstiler. Filibabba tænker meget kvalitet, bæredygtighed, miljøet og konsekvenserne af deres valg i fremtiden. De sikrer sig, at fabrikkerne deres produkter bliver produceret på følger div. ISO-standarder. ISO-standarderne sikrer ordentlige forhold for dem der producerer produkterne.

Specifikationer:

- Farve: Neutral
- Mål: 45x40x2 cm
- Materiale: 100% økologisk bomuld
- Fyld: Kapok

En god start på et allergifrit liv

Materialet kapok er yderst allergivenlig, hvilket er en god start når det kommer til babyprodukter. En baby kan stadig udvikle allergier, selvom den ikke er født med dem. Derfor er det en god idé, at holde mindre børn fra farlige stoffer og kemikalier i produkter. Grunden til at kapok er allergivenlig er fordi kapok-fibrene ikke kan suge fugt, derved kan bakterier, svampesporer og små husstøvmider ikke leve i kapok. Kapokken skaber derfor et trygt sovemiljø for din baby.

Kapok er et 100% naturligt materiale, og der bruges hverken pesticider eller insektmidler under produktionen. Ydersiden på puden er produceret i 100% økologisk bomuld.

Hvad kan en kapokpude gøre for dit barn?

Denne pude er fri for kemikalier, bakterier, blegemidler eller andre farlige stoffer, så den er et godt valg når det kommer til at vælge en god pude til din baby. På sigt kan alle disse farlige stoffer være med til at udvikle allergi, ved at vælge kapok-puden undgår du dette.

Hvis dit barn har svært ved at sove om natten grundet temperatur, så vil kapok også uden tvivl være det perfekte valg. Puden er også temperaturregulerende, åndbar og isolerende. Puden er derfor perfekt til både babyen der fryser og sveder om natten. Kapok er et materiale som kommer fra træer i Asien og Sydamerikas regnskove. Kapokken høstes uden at fælde selve træet. Det er derfor bæredygtighed produktion.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image