Spar 34%
Normalpris 311,00 kr.
Medlemspris 165,00 kr.
Vejl. pris 249,00 kr.
Spar 35%
Normalpris 75,00 kr.
Medlemspris 39,00 kr.
Vejl. pris 60,00 kr.
Spar 35%
Normalpris 75,00 kr.
Medlemspris 39,00 kr.
Vejl. pris 60,00 kr.
Spar 49%
Normalpris 61,00 kr.
Medlemspris 25,00 kr.
Vejl. pris 49,00 kr.
Spar 49%
Normalpris 61,00 kr.
Medlemspris 25,00 kr.
Vejl. pris 49,00 kr.
Spar 49%
Normalpris 61,00 kr.
Medlemspris 25,00 kr.
Vejl. pris 49,00 kr.
Spar 50%
Normalpris 186,00 kr.
Medlemspris 75,00 kr.
Vejl. pris 149,00 kr.
Spar 50%
Normalpris 186,00 kr.
Medlemspris 75,00 kr.
Vejl. pris 149,00 kr.
Spar 35%
Normalpris 115,00 kr.
Medlemspris 60,00 kr.
Vejl. pris 92,00 kr.
Spar 35%
Normalpris 115,00 kr.
Medlemspris 60,00 kr.
Vejl. pris 92,00 kr.
Viser 1 ud 10 af 10 (1 sider)

Avenue Mandarine

Avenue Mandarine er et fransk brand, som har dedikeret deres produkter til at styrke barnets kreative evner. Avenue Mandarine blev skabt i 2010, og sidenhen har de vokset sig store og har bredt sig til resten af verden. Derfor er Avenue Mandarine også et af de brands vi er stolte af at kunne tilbyde, som en del af vores store udvalg.

Bag Avenue Mandarine står et team af forældre, som arbejder hårdt med en vision om, at skabe legetøj der både er sjovt og lærerigt. Som forældre har de en helt særlig erfaring, når det kommer til at skabe legetøj som både er sjovt for barnet, samtidig med at barnet lærer en masse.

Legetøj der stimulerer sanserne

Avenue Mandarine skaber legetøj, der stimulerer barnets sanser, og dermed bidrager de til børnenes udvikling. Alle produkter fra Avenue Mandarine er designet til børn mellem 2-10 år, men det skal du ikke lade stoppe dig. Produkterne fra Avenue Mandarine er nemlig skabt til at passe til en stor målgruppe, så du let kan finde det perfekte legetøj til dit barn, uanset barnets alder.

Hos Avenue Mandarine har de sørget for, at deres produkter ikke kun er skabt for børnene, forældrene kan nemlig også tage del i alt det sjove fra Avenue Mandarine. Lad hele familien samle sig om et Avenue Mandarine puslespil, og nyd den kvalitetstid i får, ved at skabe noget sammen.

Se alle vores puslespil her!

Det skal være sjovt at lære!

For Avenue Mandarine er det enormt vigtigt, at det er sjovt for børnene at lære noget nyt. Legetøj er en stor del af barnets opvækst, og det er altså ikke helt lige meget, hvilket legetøj dit barn leger med.

Avenue Mandarine skaber produkter som er rigtig gode til at beskæftige dine børn, på en både sjov og lærerig måde. du kan derfor trygt læne dig tilbage, mens dit barn får en masse tid til at gå med at lære og lege med sit legetøj fra Avenue Mandarine. Dit barn vil virkelig nyde at dykke ned i Avenue Mandarines univers, som er fyldt med farver og fantasi.

Kreativ leg for de mindste

Avenue Mandarine har skabt legetøj, som får børnene til at være kreative. Lad børnene bruge mange timer på at male flotte tegninger eller designe sine helt egne marionetdukker fra Avenue Mandarine. Produkterne er skabt til forskellige aldersgrupper, og derfor kan du med garanti finde noget, der passer til dit barn.

Avenue Mandarine har lavet produkter, som aktiverer barnets hjerne og dermed fremmer læringen. Samtidig er deres produkter også designet med flotte illustrationer og farver, som taler direkte til børnene.

Gennemført legetøj til børn

Avenue Mandarine er gået meget i detaljer, når de har designet deres produkter, og dermed har de sørger for at alle deres produkter er enormt gennemførte. Hos Avenue Mandarine får du produkter i højeste kvalitet, de er nemlig alle sammen testet for både kvalitet og sikkerhed, inden de lander hos børnefamilierne.

For Avenue Mandarine er det dog ikke kun produkternes sikkerhed der er fokus på, og derfor har de også et stort fokus på velfærd blandt børn over hele verdenen. Avenue Mandarine støtter UNICEF og hjælper underprivilegerede børn med at få en uddannelse.

Dyk ned i et univers af Avenue Mandarine

Her på siden finder du et bredt udvalg af produkter fra Avenue Mandarine, som vil fremme dit barns udvikling. Du kan blandt andet finde de populære mandala malebøger, som hjælper dit barn med at finde ro, samtidig med at koncentration og finmotorik udvikles, når barnet skal tegne indenfor stregerne.

Samtidig finder du også lærred med motiv, som giver de små børn mulighed for at skabe et lille maleri, ved blot at farve det allerede tegnede motiv. Sådan et lærred er med til at udfordre barnets finmotorik, og så bliver de så flotte at barnet kan give dem i gave til forældre og bedsteforældre.