Filibabba Aktivitetsnest og legetæppe / legemadras, grå

SPAR 33%
799,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 1.199,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

1.499,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI3070
Lager: På lager
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Filibabba Aktivitetsnest, Grå

En Filibabba Aktivitetsnest er strøget direkte ind i børnefamiliernes hjerter, og det er bestemt ikke uden grund. Filibabba Aktivitetsnest i Grå er alt hvad du har brug for når du har en baby, og lidt til. Der er faktisk næsten ikke det babyudstyr, som ikke kan erstattes af en Filibabba Aktivitetsnest i grå. Derfor er der ingen tvivl om, at den er nærmest uundværlig i en børnefamilie.

Filibabba Aktivitetsnest - Den multifunktionelle aktivitetsnest i grå

Filibabba Aktivitetsnest har så mange funktioner, at den er det helt perfekte valg til familiens nyeste medlem. Filibabba Aktivitetsnest vokser med barnet, fordi du kan omdanne den på flere måder, i takt med at dit barn udvikler sig og skifter behov. Filibabba aktivitetsnest kan nemlig fungere som kravlegård, aktivitetstæppe med aktivitetsstativ, legetæppe og babynest.


Specifikationer:

- Mål: 80x80x60 cm / 120x120 cm
- Materiale: 100% økologisk bomuld og 100% polyester
- Lukning: Læderspænder

Filibabba Aktivitetsnest i Grå vokser med barnet

Med Filibabba Aktivitetsnest slipper i for at skulle ud og købe flere forskellige produkter til jeres baby, i får nemlig alt i én! Filibabba Aktivitetsnest i grå rummer rigtig mange af de ting, som en børnefamilie har brug for i hverdagen.

En Filibabba Aktivitetsnest har et indbygget aktivitetsstativ, som hjælper barnet med at få stimuleret sanserne. Din baby kan få mange timer til at gå ved at ligge og kigge op på alt det fine legetøj, som i kan hænge på aktivitetsstativet. Når jeres baby ikke længere er interesseret i aktivitetsstativet, så kan det let tages af.

Siderne på en Filibabba Aktivitetsnest i grå kan foldes ned, og så bliver den til et godt og stort legetæppe. Det fine legetæppe kan i bruge i rigtig mange år, fordi barnet kan lege alverdens lege på sit legetæppe. Når siderne er foldet op, kan i både bruge en Filibabba Aktivitetsnest som kravlegård eller babynest.

Filibabba Aktivitetsnest Grå har mange funktioner - legetæppe, aktivitetstæppe, kravlegård og babynest

Filibabba Aktivitetsnest i grå til alle børn

En Filibabba Aktivitetsnest i Grå kan let gå i arv fra barn til barn, fordi den har en så flot og neutral farve, at den kan bruges til både drenge og piger. Filibabba Aktivitetsnest i Grå passer også rigtig godt ind i det moderne hjem, hvor den ikke kommer til at tage fokus fra den øvrige interiør.

Filibabba Aktivitetsnest er lavet i gode materialer, og derfor er den utrolig holdbar. En Filibabba Aktivitetsnest kan holde i rigtig mange år, hvor den kan følge dit barn. Hvis i ønsker flere børn, kan en Filibabba Aktivitetsnest sagtens holde til at gå i arv fra barn til barn.


100% økologisk produkt til børn

En Filibabba Aktivitetsnest i Grå er fremstillet i 100% økologisk bomuld, som både er skånsomt for barnets følsomme hud, og for miljøet. Filibabba Aktivitetsnest er GOTS certificeret, og derfor har den gennemgået en miljørigtig og skånsom produktion, helt fra høsten og frem til det færdige produkt. Du kan derfor med ro i maven og god samvittighed godt købe en Filibabba Aktivitetsnest i Grå til dit barn.

En babynest til tvillinger

Filibabba Aktivitetsnest kan som sagt også bruges som babynest, fordi den er blød for barnet at ligge i, samtidig med at den har bløde kanter og en god størrelse. Derfor er en Filibabba Aktivitetsnest også rigtig god at bruge som babynest til tvillinger, så de kan ligge sammen og føle sig trygge.

Lignende produkter
Image
Image