799.00 kr.
Medlemspris
1,019.15 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 1,199.00 kr.

Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI3070
Lager: På lager
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Fre: 11:00 - 14:30

Kontakt os

Filibabba aktivitetsnest. Den populære multifunktionelle aktivitetsnest i grå

Denne super fine aktivitetsnest til babyer, fra Filibabba, er det perfekte valg til familiens nyeste medlem. Aktivitetsnesten fra Filibabba har flere funktioner, og man kan sige, at den vokser med barnet. Du kan nemlig omdanne aktivitetsnesten på flere måder, i takt med at dit barn udvikler sig. 


Denne aktivitetsnest i grå kan bruges både som kravlegård, aktivitetstæppe med aktivitetsstativ, som legetæppe og som babynest, det er faktisk kun fantasien der sætter grænser for, hvordan denne aktivitetsnest fra Filibabba kan bruges. Aktivitetsnesten er virkelig en af de populære produkter fra Filibabba, og det kan vi godt forstå! 


De fleste småbørnsfamilier elsker multifunktionelle ting, så i ikke skal ud og købe flere forskellige ting, men kan nøjes med én, der kan det hele. På den måde kan i som forældre, spare penge. Vi ved allesammen godt, at babyudstyr koster mange penge, derfor har Filibabba produceret denne multifunktionelle aktivitetsnest, som rummer mange af de ting, som børnefamilier har brug for.  


Den smarte funktion, med det indbyggede aktivitetsstativ gør, at aktivitetsnesten er helt perfekt, til når det lille barn skal have sine sanser stimuleret, ved at ligge og kigge på det farverige legetøj i sjove former. Hvis du vil sidde sammen med dit barn imens barnet kigger på aktivitetsstativet, kan du nemt slå siderne ned på aktivitetsnesten. Siderne kan nemt foldes ned, og så er aktivitetsnesten det helt perfekte legetæppe, som dit barn kan bruge i mange år. Du kan nemlig nemt tage aktivitetsstativet af, så legetæppet for en stor overflade, hvor der kan leges mange forskellige lege på. Du kan nemt lukke siderne op igen, med de flotte læderspænder, som klikkes fast med trykknapper. På den måde kan aktivitetsnesten fra Filibabba benyttes af alle familiens børn, fordi den så nemt kan omdannes efter barnets behov.


 Denne aktivitetsnest vil være den helt perfekte gave til de nybagte forældre, eller som dåbsgave. Det er en gave der vil bringe glæde i familien i flere år, samtidig med at den har et super smukt design. 


Denne aktivitetsnest er i en grå farve, som passer ind i ethvert moderne hjem. Derudover er den lavet i quiltet stof, som giver et enormt eksklusivt udseende til aktivitetsnesten. Den er derfor helt perfekt at have stående i stuen, uden den tager for meget fokus fra hjemmets øvrige interiør. 


Med denne aktivitetsnest, er du sikret at få lækker kvalitet til dit barn. Aktivitetsnesten fra Filibabba er lavet i 100% bomuld og fyldt med 100% polyester. Denne smarte aktivitetsnest sørger for, at kulden fra gulvet ikke trækker lige så nemt op til barnet, som hvis barnet lå på et tyndt tæppe på gulvet. Samtidig vil den også, når den benyttes som legetæppe, tage de værste stød fra legetøj, der eventuelt vælter, fra gulvet. 


Når du benytter aktivitetsnesten som kravlegård til dit barn, kan du være sikker på, at du ved hvor dit barn er, uden du skal være bange for hårde eller skarpe kanter. Kanterne på denne aktivitetsnest er nemlig helt bløde, så dit barn ikke kommer til skade på dem. 

Aktivitetsnesten passer perfekt til børn allerede fra de er helt spæd, og så kan den bruges langt op i barndommen. Aktivitetsnesten kan nemlig også bruges som babynest, hvor du kan putte barnet med dynen, i den bløde aktivitetsnest fra Filibabba. 


Aktivitetsnesten i grå måler 80 x 80 x 60 cm, når siderne er lukket med de smarte læderspænder. Når siderne er åbne, måler legetæppet 120 x 120 cm. Du kan derfor bruge aktivitetsnesten som legetæppe i mange år, da den længe vil passe til dit barn.


Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image