Filibabba Rangle, Hvalen Christian

SPAR 43%
74,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 129,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

161,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI5085
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Rangle, Hvalen Christian

Hvalen Christian er et kendt element hos Filibabba. Nu er den lavet som et bidedyr med en rangle i. Kollektionen som denne rangle hører til, indeholder en masse dejlige og genkendelige nordiske dyr der kan bruges som udsmykning på værelset og til en masse timers leg.

Specifikationer

- Mål: H: 8 x B: 11 x L: 10 cm
- Materiale: 100% naturgummi, 100% bæredygtig og biologisk nedbrydeligt
- Farve: blå og hvid

En masse timers leg

Hvalen Christian som rangle er håndlavet i 100% naturgummi, og er dermed dejlig blød for den lille at røre ved. Med de søde øjne skaber hvalen hurtigt god relation til den lille. Den buede hale er med til at skabe et godt greb for barnets små hænder.

Finnerne er designet med små knopper på overfladen. På undersiden af hvalen er der produceret taktile striber, der er rare for barnet at røre ved. Disse elementer er også med til at styrke barnets finmotorik. Samtidigt kan de være med til at hjælpe på de ømme gummer og samtidigt stimulere taktile sanser.

Den fine hval kan sagtens bruges til udsmykning på børneværelset, og være med til at skabe et barnligt udtryk og god energi. Med hvalen vil der helt sikkert også komme en masse timers leg. Sammen med en masse andre dyr og andet legetøj vil der hurtigt komme en masse lege i gang.

Blødt materiale og god sovemakker

Hvis det skulle være nødvendigt, kan hvalen vaskes ved hjælp af en fugtig klud. Hvalen er håndmalet med maling af fødevarekvalitet. Samtidigt er den også BPA, phthalat og PVC-fri.

Den blå farve virker beroligende på vores psyke, hvilket vil være rart for barnet, hvis der leges med hvalen lige inden sovetid. Grundet bløde materiale kan den også sagtens bruges som sovemakker når det er sengetid. På grund af størrelsen er der også nemt plads til den i sengen.

Lignende produkter
Image
Image