136,00 kr.
Medlemspris
249,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 199,00 kr.


Tilfredsgaranti
Vi pakker alle dageVed valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Kinetic Sand
Varenummer: MAKI5233
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Kinetic Sand Sandwhirlz

Kinetic Sand er et fantastisk brand, der giver dit barn mulighed for at lege med sjovt sand, der både føles tørt og vådt på samme tid, uden at være det. Kinetic Sand er sjovt at lege med og bygge forskellige ting med, og de er med sikkerhed et af de meget populære brands blandt børn. Med dette sand bliver børnene ikke beskidte - hvilket er fantastisk!

Specifikationer:

- Indeholder 900 g sand, 6 forme og en ske
- Anbefales fra 3 år
- Materiale: 98% sand, 2% bindemiddel
- Størrelse: 29,21 x 30,48 x 8,13 cm

Nu kan barnet opleve nye sanser

Med Kinetic Sand får barnet oplevet nye sanser og får sjove og lærerige oplevelser med sig. Med de mange former og sjove ting man kan bygge vil barnet kreativitet og fantasi blive udviklet gennem legen, og på den måde vil sandet altså være et perfekt lærerigt legetøj til barnet.

Dette sæt med redskabet SandWhirlz giver dit barn mulighed for en helt ny leg! Her kan Kinetic sand i flere forskellige farver blive presset ud gennem røret, så det vælter ud i mystiske og fantasifulde bølger af regnbuefarvet materiale, så det ser levende ud.

En evig og sjov leg til barnet

Dette sand er skabt så det kan bruges igen og igen, og det bliver ved med at være flot at se på. For barnet vil det være spændende at se hvordan sandet opfører sig, efterhånden som farverne blandes. Sandet består af 98% sand, og de sidste 2% er det magiske bindemiddel der gør, at dit barn kan blive ved at lege med sandet igen og igen, uden det tørrer ud og bliver ubrugeligt.

Indlæring gennem leg er helt essentielt, for her bruges sanser og motorik gennem sjove og motiverende lege. Barnet vil opleve helt nye sider af sine sanser og følelser, og få lært nyt og trænet sine motoriske kompetencer gennem legen.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image