88,00 kr.
Medlemspris
161,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 129,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Kinetic Sand
Varenummer: MAKI5232
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

Kinetic Sand Colour Bag, Lilla

Kinetic Sand - det fantastiske sand til den sjove og kreative leg. Kinetic Sand er magisk sand som vil give dit barn muligheden for at få en endeløs leg med masser sjov og grin. Det magiske sand består af 98% naturligt sand, hvoraf de sidste 2% er det magiske bindemiddel der skaber det sjove sand til barnets leg.

Specifikationer:

- Indeholder 900 g sand
- Anbefales fra 3 år
- Lavet af 98% sand og 2% bindemiddel

Et hit hos ethvert barn

Dette sæt med sand vil med sikkerhed være et hit hos dit barn. Det er det perfekte redskab til barnet der ønsker at slå fantasien løs og få bygget, skabt, designet og lavet alle mulige forskellige figurer og mønstre. Det er det perfekte sand til at både bygge af og skære i. På den måde kan barnet få givet kreativiteten frit slag, og bare få skabt hvad end der falder ind - med Kinetic Sand er det kun fantasien, der sætter grænser!

Magisk sand i en livlig farve

Dette fine magiske sand er i en smuk lille farve. Barnet kan lave fisk, katte, hunde og hvilke som helst ting af sandet og se hvordan de så forekommer i farven lilla. Farven vil helt sikkert bringe glæde til barnet, og den farverige verden, som de fleste børn er vilde med, vil blive en del af hverdagen med sandet.

Dette sand er skabt til den endeløse leg. Det tørrer ikke ud, og kan dermed bruges igen og igen. Blot fordi det ikke tørrer ud, betyder det ikke, at man ikke behøver et bestemt sted af opbevare det. Dette sæt er smart, da den pose det kommer i, kan genbruges så meget det lyster. Den kan åbnes og lukkes, og her kan sandet opbevares på sikker vis, og barnet vil have nem adgang til det, så der kan leges med det samme. Det er det perfekte sted at opbevare sandet, når det ikke bruges.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image