Filibabba Kapok hovedpude, junior

SPAR 42%
116,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 199,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

249,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI1848
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Kapok hovedpude, Junior

Dette produkt er et en pude som er 100% økologisk, allergivenlige og veganske materialer hvilket ville sige det er fuldkommen bæredygtigt fra det begynder på alt blive lavet til det er helt færdigt, så hvis du derhjemme går meget op i bæredygtuge ting eller ville begynde og gå meget op i det ville det klart være en start og mulighed for dette produkt og jer.

Specifikationer

- 100% økologisk
- Mål: 40 x 45
- Farve: hvid
- Vask ved 40 grader

Lad barnet sove skønt

Denne pude gør at barnet ville sove mega dejligt også fordi det er 100% kapok hvilket ville sige at der hverken kan komme støvmider, bakterier eller svampesporer kan leve og formere sig i kapokken.

Puden kan også nemt tages lige hen hvor man vil, man kan bruge den i bilen til den lille hvis man skal ud og køre langt den kan bruges i sengen når barnet skal sove, den vejer ikke noget næsten så barnet kan nemt tage den rundt i huset hvis barnet ville ind og ligger hos mor og far eller i stuen.

Puden er en god størrelse for barnet, den er ikke for stor men heller ikke for lille, perfekt til børn så de kan sove skønt og vågne op uden ondt bag i hovedet.

Info om junior puden

Puden her må vaskes på 40 graders varme, husk altid at bruge tørretumbler lige efter vask af puden.

Puden af bare hvid udenpå men hvis man putter noget sengetøj på ville den se flot ud og man ville sove som en drøm med junior puden. Der er også en lynlås i puden som kan gøre det nemmere for jer at lave op for formen og kan gøre det så mest behageligt for barnet at sove med puden så barnet ligger godt.:

Lignende produkter
Image
Image