Filibabba Babynest, Cosmos Daydream, Pale Banana

SPAR 52%
337,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 700,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

875,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI4962
Lager: Out Of Stock
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Filibabba Babynest, Cosmos Daydream - Pale Banana

Brandet Filibabba er blevet et hit blandt børn og forældrene, og det er der en god grund til. Filibabba skaber børneinteriør med både høj kvalitet og et flot design. De er dansk brand som især er kendt for deres bæredygtige og miljøvenlige designs, som alle bliver fremstillet på en 100% økologisk måde.

Specifikationer

Farve: pale banana
- Mål: 10 x 50 x 85 cm
- Materiale: 100% økologisk bomuld m. polyester fyld

Tryghed for den lille

Filibabbas babynest er en af deres mest solgte produkter, og det er på grund af dens mange fordele. Babynesten er en behagelig seng med super blød bund og sider, som den lille vil elske at putte i. Men det er ikke kun den lille som vil elske den, for babynesten gør det også muligt for dig at slappe af, fordi du ved at dit barn ligger sikkert i den trygge rede.

Træning af nakke og ryg for baby

Babynesten vil ikke kun være rar, men også oplagt til at få trænet den lilles nakke og ryg. Den bløde bund på babynesten sørger for at baby vil elske at ligge på maven i reden, og derfor gør det nemt at udvikle de muskler. Det er vigtigt at baby får trænet de muskler, da det er godt for den motoriske udvikling.

Babynest cosmos dream har et super flot design med sødt print der er inspireret af natur og sommer, derfor er babynesten dekoreret med mange fine blomster. Babynesten har også en fin pastel gul farve, som vil passe godt ind blandt resten af husets interiør.

Bæredygtighed og kvalitet

Filibabbas produkter har alle en fantastisk kvalitet, og deres babynest er ikke en undtagelse. Babynesten bliver fremstillet i 100% økologisk bomuld, som er fyldt med polyester, derfor kan den også holde kulden fra gulvet ude.

Filibabba går meget op i at passe godt på miljøet, derfor er babynesten lavet ud af GOTS certificerede materialer, det betyder at der er fokus på økologi, bæredygtighed og social ansvarlighed. Du kan dermed også være tryg ved at lade dit barn nyde babynesten, da den er fri for skadelige stoffer og vil ikke skabe allergiske reaktioner.


:

Lignende produkter
Image
Image