bObles Tube, blå, stor

SPAR 20%
959,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 1.199,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

1.498,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Bobles
Varenummer: BOBO6431
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

bObles tube, Rosa

Børnene er vilde med bObles legetøj, og det er vi også. BObles har skabt et tumleunivers hvor børn kan bevæge og udvikle sig gennem sjov leg. bObles Tube er et fantastisk legemøbel som børn i mange aldre kan bruge. Det er både sjovt og utrolig lærerigt for barnet at tumle med Tube. 

Specifikationer

Farve: rosa

Mål (rør): h 24 x Ø 36 cm

Mål (cylinder): h 24 x Ø 27 cm

Materiale: EVA skum

Skaber værdifuld udvikling 

Med bObles Tube vil både børn og forældre få tilbragt massere af tid sammen som styrker nærværet, kropsbevidstheden og barnets rumlige fornemmelse. Tube vil kunne bruges af børn i alle aldre og vil altid skabe sjov og styrke motorikken. Tube er multifarvede og består af to dele, et rør og en cylinder. 

Styrker nærværet og skaber timevis af sjov 

bObles tube rosa har en flot og glad farve som indbyder til masser af leg. De to dele som Tube består af kan hver bruges til leg på forskellige måder, for eksempel kan cylinderen bruges til at ligge og rulle på, og røret kan bruges til at kravle igennem. Legen med Tube vil skabe kropsbevidsthed som er meget vigtigt at udvikle i en tidelig alder.

Mulighederne er endeløse, og du kan være helt sikker på at dit barn vil finde på mange kreative måder at bruge møblet på. Du kan med fordel bruge Tube til at træne babyens nakke, ved at lægge dem med maven på cylinderen, mens mor eller far blidt rokker den frem og tilbage. bObles Tube er selvfølgelig også perfekt til tumling og leg for lidt større børn.

Sikkert kvalitets legetøj

Det multifunktionelle møbel er udført i kraftigt EVA-skum og har en fremragende kvalitet. Alle møblerne er færdiggjort i hånden så der er lagt mærke til detaljen, og så kan de let vaskes. Tumlemøblerne er skridsikre og fri for farlige ftalater, så du skal ikke være bange for at dit barn kommer til skade.

Du skal være opmærksom på, at dette produkt er på , og derfor kan levering være op til 14 dage. Indeholder din ordre ét eller flere produkter, vil hele ordren først blive afsendt, når alle produkterne er her.

Lignende produkter
Image
Image