EverEarth Værktøjskasse

SPAR 40%
149,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 249,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

311,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke EverEarth
Varenummer: SCEV4641
Lager: På lager
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Værktøjskasse

Værktøjskasse vil være den perfekte leg til alle børn i hjemmet, især til barnet der elsker at give en hjælpende hånd i hjemmet. En værktøjskasse vil indlede til en sjov leg, hvor barnet kan bevæge sig fra rum til rum og reparere skader i hjemmet, samtidig med at danne han eller hendes helt egne og eventyrlige oplevelser i hjemmet. En værktøjskasse vil indlede de mindste til at lave alle alle de ting, der ellers er uopnåelige for de mindste.

Specifikationer:

- Økologiske materialer
- Kan laves om til arbejdsbænk

En børnesikret værktøjskasse

Værktøjskasse vil være den mest sikre leg for de mindste. Denne værktøjskasse er børnesikret og er dermed specielt designet til anvendelse af børn. En værktøjskasse vil indlede til utallige af timers sjov leg blandt de mindste, hvor barnet har rig mulighed for at benytte værktøjskassen i timevis i hele hjemmet.

En værktøjskasse vil give barnet mulighed for at danne sine helt egne oplevelser, hvor barnet har mulighed for at kreere han eller hendes helt egne situationer i hjemmet gennem en værktøjskasse.

Værktøjskasse har en god trækvalitet, hvor dette indebærer at barnet sikkert kan anvende værktøjskassen, helt uden at forvolde skade på produktet eller sig selv. En værktøjskasse vil trygt kunne tildeles til de små på baggrund af det børnesikret design. En værktøjskasse vil give barnet lov til at være nysgerrig og lære nye ting løbende.

En værktøjskasse udvikler barnet

Værktøjskasse sørger løbende for at udvikle barnet gennem den sjove leg i hjemmet. Denne værktøjskasse formår at udvikle barnets motoriske færdigheder gennem legen, hvor de motoriske færdigheder udvikles, såsom finmotorik og grovmotorik. En værktøjskasse vil udover dette udvikle barnets hånd-øje koordination, så snart barnet får hånd og øje til at samarbejde.

Værktøjskasse vil derudover sørger for at barnet lærer at løse problemer, så snart legen bliver sat igang og barnet lærer at løse diverse problemer, og reparere skader med sin værktøjskasse og dermed finde en løsning på det enkelte problem.

Lignende produkter
Image
Image