Bright Starts Fjollet og spruttende hval

SPAR 40%
209,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 349,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

436,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Bright Starts
Varenummer: SCBR4163
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Fjollet og spruttende hval

Med denne Bright Starts hval får du det skønneste stykke legetøj, som virkelig kan fange dit barns opmærksomhed i et godt stykke tid. Bright Starts legetøj er kendt for at være underholdende for børn, samtidig med at det er med til at udvikle barnet, og her er en fjollet og spruttende hval ingen undtagelse.Med Bright Starts Hval skal dit barn blot putte boldene op i hvalens lufthul, og så vil boldene efterfølgende flyve ud af hvalens mund. Når boldene flyver ud kommer hvalen med sjove lydeffekter og lys, hvilket gør at denne fjollede og spruttende hval fra Bright Starts vil være rigtig spændende for dit barn.

Specifikationer:

- Farve: Blå
- Tilbehør: 3 bolde
- Mål: 25 x 19 x 31 cm
- Materiale: Plast
- Bruger AA batterier


En hval der vil fange dit barns opmærksomhed

Bright Starts fjollet og spruttende hval vil nemt fange dit barns opmærksomhed, fordi den er fyldt med sjove effekter og uforudsigelighed for barnet. Når barnet har puttet boldene i hvalen, så er det aldrig til at vide, hvornår boldene igen kommer ud af hvalens mund, og på den måde er der rigtig meget spænding for dit barn.

Samtidig er denne Bright Starts Hval så sjov, fordi der kommer sjove lyde og melodier, når barnet leger med hvalen. De fleste børn elsker musik og sjove lyde, og derfor er det altså et skønt stykke legetøj. Der kommer også lys når barnet leger med sin fjollet og spruttende hval, så barnet har noget at kigge på.

Styrk både motorik og sanser

Når barnet leger med denne Bright Starts fjollet og spruttende hval, så er der rig mulighed for, at barnet kan udvikle sig. Først og fremmest vil barnets høresans stimuleres, når hvalen laver sjove lyde og spiller små melodier. Samtidig stimuleres barnets synssans, når barnet kigger på alle farverne og lyset der kommer fra hvalen.

Barnets motorik bliver også sat i spil, når barnet leger med sin Bright Starts hval. Barnet skal nemlig både kunne holde på, og slippe boldene, samtidig med at barnet skal kunne putte dem i det rigtige sted. Derudover skal barnet enten kravle efter boldene, eller forsøge at gribe dem. Der er altså garanti for masser af aktivitet for dit barn med denne Bright Starts hval, og barnet kan både lege med den alene, eller sammen med andre.


Et design der fanger barnet

Med Bright Starts legetøj er der knald på farverne, og det er nok også derfor, at så mange børn er helt vilde med deres legetøj fra Bright Starts. Den fjollet og spruttende hval er ingen undtagelse her, for den er både sjovt formet som en hval, samtidig med at den har en flot og fængende blå farve. Boldene har forskellige farver, som med garanti vil fange dit barns opmærksomhed. 

Samtidig er en Bright Starts hval også designet med hensyn til forældrene, den har nemlig en tænd og sluk knap, som også giver dig mulighed for at styre lydniveauet. På den måde er der en chance for, at du ikke bliver så hurtigt træt af de lyde, som den fjollet og spruttende hval kommer med.Lignende produkter
Image
Image