Oball Wobble Bobble

SPAR 40%
137,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 229,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

286,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Oball
Varenummer: SCOB2591
Lager: På lager
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Oball Wobble Bobble

Skal du have gang i kravleriet hjemme hos dig, er Wobble Bobble bolden fra mærket Oball lige noget for dig. Denne bold skaber nemlig både en sjovt og udfordrende leg og er den mest underholdende kravlebold. Se din baby kravle løs når han/hun prøver at komme hen til Oball Wobble Bobble bolden.

Det eneste du skal gøre er at ryste bolden et par gange og derefter triller bolden i alle retninger. En perfekt bold når deres skal øves kravleture og sjov leg.

Specifikationer:

Alder: Fra 3 måneder
- Materiale: Plast
- Vægt: 2970 gram
- Mærke: Oball
- 100% fri for BPA, PVC, Latex og Phthalater

Oball Wobble Bobble boldens egenskaber

Denne bold har mange forskellige egenskaber der gør den til noget helt specielt. Oball bolden kan både ryste, bevæge sig, rulle hen over gulvet og spille musik. Disse mange sjove egenskaber og funktioner giver din baby en klar lyst til at kravle efter bolden og forsøge at fange den. Bolden motivere nemlig dit barn. Bolden vibrere når man spiller med den eller slår til den.

Bolden spiller samtidig underholdende og spændende melodier og rytmer, der helt sikkert vil få dit barn til at grine. Dette bliver det sjoveste legetøj for dig og din baby.

Oball Wobble Bobble boldens design og materiale

På Oball Wobble Bobble bolden kan du finde en masse forskellige og sjove farver. Det farverige design er med til at gøre det sjovere for din baby og stimulere oven i købet synssansen.

Bolden har en unik tekstur, hvilket gør det nemt for babyen at få et fast greb om bolden.

Bolden er lavet af stærk og holdbar plastik. Oball Wobble Bobble bolden er 100% fri for BPA, PVC, Latex og Phthalater. Når du skal rengøre bolden skal den bare aftørres af en klud opvredet i sæbevand - Bolden må ikke nedsættes i vand.

Image
Image