Pokemon booster pakke, Brilliant stars - 10 stk. (max 3 pr. kunde)

SPAR 50%
25,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 50,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

65,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Pokemon
Varenummer: POPO8057
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Pokemon booster pakke, Brilliant stars - 10 stk.

Pokemon booster pakke, Brilliant starts-10 stk vil til hver en tid være et hit for de mindste. Med denne pakke kan barnet helt selv på egen hånd påbegynde legen. Kortene er derfor lette at anvende for de mindste. Barnet kan bruge uendelig tid på at bytte kortene frem og tilbage mellem legekammeraterne, for at få det kort, som han eller hun mangler. Pokemon kort er derfor den bedste fællesleg for barnet.

Specifikationer:

- Indhold: 10 tilfældige Pokemon kort
- Billedet på pakken kan variere

Lad legen begynde med Pokemon booster pakke

Pokemon booster pakke, Brilliant stars-10 stk vil gøre det let for barnet at påbegynde legen. Med kortene kan den lille lade spillet begynde, helt uden at tøve. Ethvert barn vil bærer det største smil på læben, så snart legen er påbegyndt, især barnet der har en stor kærlighed for de mange Pokemon karakterer.

Med Pokemon booster pakke vil forældrenes lille guldklump få en glædelig overraskelse, så snart han eller hun åbner pakken og får det kort, som den lille længe har manglet. Barnet kan snildt samle på kortene og bytte dem på kryds og tværs med legekammeraterne. Her bliver barnets sociale færdigheder også styrket, så snart barnet skal forhandle og kommunikerer om at få det kort, som han eller hun mangler og dermed bytte for et andet kort.

Vær heldig at finde de helt rigtige Pokemon kort i pakken

Med Pokemon booster pakke, Brilliant stars-10 stk kan barnet være heldig at finde lige præcis det kort, som de mangler. Med Pokemon kort kan forældrenes lille guldklump stolt samle alle sine Pokemon kort i en mappe, så snart de ikke bruges til leg. Gennem dette vil barnet lærer at samle.

Pokemon kort er perfekte til de mindste, da reglerne er lette at tilgå, for barnet, der ønsker at lege med dem. Derudover kan Pokemon kort også bruges, som samleobjekter.

Lignende produkter
Image
Image