Spar 25%
Normalpris 1.619,00 kr.
Medlemspris 971,00 kr.
Vejl. pris 1.295,00 kr.
Spar 25%
Normalpris 1.874,00 kr.
Medlemspris 1.124,00 kr.
Vejl. pris 1.499,00 kr.
Viser 1 ud 2 af 2 (1 sider)

Neonate

Neonate er et af de førende brands indenfor babyalarmer, der har som mål at skabe brugervenlige produkter af den højeste kvalitet - for når det kommer til vores børn er kun det allerbedste godt nok.

Neonate er designet og udviklet af en norsk far der absolut ikke mente at de babyalarmer der var på markedet på det tidspunkt var gode nok og derfor valgte han at udvikle den specielle babyalarm, specielt designet og udviklet til det skandinaviske marked.

Helt unik teknologi

Neonate babyalarm er fremstillet med en helt unik teknologi, der gør hverdagen langt nemmere for jer som familie og gør det trygt for dig at lade baby hvile for sig selv indenfor såvel som udenfor - og i alt slags vejr. Herunder kan du læse meget mere om teknologien, der gør Neonate så speciel.

Fremragende rækkevidde

Neonate har det længste rækkevidde på markedet i dag. Det betyder at med Neonate kan du være så langt som op til 800 meter fra barnevognen og stadig trygt lade baby sove. Det betyder også at lyden gennem alt fra mursten til støj fra byen stadig er klar og tydelig og derfor er Neonate altså oplagt uanset om I bor i byen eller på landet.

Det koldere klima

Skandinaviske årstider kan være udfordrende at gennemskue og derfor er Neonate lavet, så den advarer dig så snart der er ændringer i temperaturen. Det gør at du trygt kan lade dit barn sove udenfor hele året rundt. Produkterne er testet grundigt udenfor og det har vist sig at Neonate stadig virker ved -19 grader.

Størrelsen

Designet hos Neonate holdes helt enkelt og rent og så er babyalarmen også i en passende lille størrelse, der gør den helt perfekt til alle aspekter i en travl hverdag. Modellerne måler kun omtrent 9 centimeter fra top til bund og er derfor super nemme at have med på farten.

Lav stråling

Neonates helt unikke system udsender kun 8% stråling sammenlignet med det mest almindelige system til babyalarmer (DECT) i dag. Den meget lave (maksimale stråling) på 25 mW sikres ved hjælp af en stemmeaktivering funktion, hvor enhederne går i dvaletilstand, når der ikke registreres nogen lyd. Når der så opstår støj er det kun minimal stråling der udsendes.

Dermed er Neonate en sikker mulighed for din baby i det sårbare udviklingsstadium.

Batterier med lang levetid

Neonate bruger lithium-batterier, der har en masse fordele: Behøver ikke fuld opladning, oplader uanset strømstatus, bruger ikke strøm mens skærmen er slukket og fungerer uanset temperatur.

Sikkerhed

Neonates transmissionsteknologi er næsten umulig at hacke. Det sikrer at kommunikationen med dit barn sikker og helt uden forstyrrelser og at du trygt kan bruge Neonates produkter.