299,00 kr.
Medlemspris
499,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 399,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke My Little DaVinci
Varenummer: UKDA4415
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

My Little DaVinci A4 Ramme - Sort

Med My Little DaVinci finder du de skønneste rammer, som er skabt til at få dine børns tegninger til at ligne små kunstværker på væggen. My Little DaVinci er en ramme, der er skabt med henblik på, at du kan få dit barns tegninger op og hænge, på en pæn og stilfuld måde. My Little DaVinci rammer har et stilrent og enkelt design, som gør at dit barns tegning kommer i fokus.

My Little DaVinci ramme passer, med sit stilrene og enkle udtryk, perfekt ind i ethvert hjem. Det rolige design gør nemlig, at rammen ikke vil skabe nogen former for uro i indretningen, og dermed kan du altså nemt gøre en My Little DaVinci ramme til en del af indretningen i dit hjem.


Specifikationer:

- Mål: A4 (30 x 42 cm)
- Farve: Sort
- Plads til ca. 50 tegninger

Plads til alle barnets tegninger og kunstværker

Denne smarte ramme er alt hvad en børnefamilie har drømt om, den kan nemlig indeholde rigtig mange af dit barns tegninger. De fleste børnefamilier kender til problemet med pladsen til alle de tegninger, som børnene tager med hjem fra institution. Børnene er altid rigtig stolte af deres tegninger, og hvis der er noget der kan få dem til at få julelys i øjnene, så er det hvis tegningen får lov at blive hængt op på væggen.

Med denne My Little DaVinci ramme med frontåbning, kan du hele tiden indsætte nye tegninger sammen med dit barn, samtidig med at alle de gamle tegninger er bagved, så i altid får gemt alle de tegninger, som dit barn har lavet til dig. Så kan i engang imellem tage tegningerne ud og kigge på dem, på den måde vil du virkelig opleve hvor stolt dit barn er af sine tegninger.


Derfor skal du hænge dit barns tegninger op

Når dit barn tager tegninger med hjem, så er det rigtig vigtigt at du anerkender dem. Når du anerkender barnets tegning, så giver du barnet selvværd og motiverer barnet til at lave flere tegninger. På den måde fremmer du udviklingen af barnets kreative evner, fordi barnet får lyst til at lave flere og endnu flottere tegninger.

En god kreativitet er vigtig for dit barn at have, fordi det vil gavne barnet gennem hele livet. Når barnet skal i skole, så er det vigtigt at dit barn kan tænke kreativt, for at løse de forskellige opgaver. Det samme gælder senere i barnets liv, når barnet skal til at have et arbejde, her er det vigtigt at kunne tænke kreativt. Med et kreativt barn får du også et barn, som kan finde på kreative lege sammen med vennerne.

En ramme i enkelt design

Denne ramme har et så enkelt design, at den kan placeres lige der hvor du ønsker. Det enkle design gør det nemt at få den til at passe ind i indretningen, fordi den ikke skiller sig for meget ud. Da denne My Little DaVinci ramme er i sort, vil det være nemt at sætte de flotte og farverige tegninger i den, uden der skabes for meget uro i rummet.

En My Little DaVinci ramme kan sættes præcis som man selv ønsker det, den kan nemlig både hænges på væggen eller stilles på et møbel. På den måde kan du få den lige som du vil have den, så dit barns tegninger kan komme til udtryk lige der, hvor i bedst kan lide at se på dem sammen.

En moderne opslagstavle

En My Little DaVinci ramme har så mange funktioner, at man godt kan kalde den for en moderne opslagstavle. Det er nemlig ikke kun dine børns tegninger der gør det godt i denne ramme, den er også rigtig god at bruge til familiens ugeplan eller madplanen, så alle i familien kan se hvad der skal ske.

My Little DaVinci rammen åbnes foran, og derfor er det rigtig nemt at skifte det ud, som du har i rammen. På den måde fungerer den altså rigtig nemt som en opslagstavle, både i hjemmet og på arbejdet, fordi i let kan sætte noget nyt i rammen.

Den bedste gave til bedsteforældrene

Der er næsten ikke nogle der sætter mere pris på børnetegninger, end bedsteforældrene gør. Derfor er en My Little DaVinci ramme også den perfekte gave at give til bedsteforældrene, fordi de så kan have børnebørnenes tegninger samlet på et sted, samtidig med at de kan hænge og pynte på væggen.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image