Manostiles Pusletaske, grå

SPAR 35%
419,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 649,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

811,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Manostiles
Varenummer: MAMA3235
Lager: På lager
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Manostiles Pusletaske, Grå

Hos Manostiles vægtes miljø højt, når det gælder produktion og udvikling af nye varer. På baggrund af dette er der taget højde for, at der ikke skal masseproduceres af Manostiles varer. Der vil ikke hele tiden laves nye produkter, men skabes produkter som vil holde i lang tid, så kunden får et produkt med lang holdbarhed og god kvalitet. Du kan med god samvittighed overfor miljøet derfor købe Manostiles produkter.

Specifikationer:

- Mål: 40 x 33 x 13 cm
- Materiale: Polyester
- Farve: Grå
- Vask: Tørres af med fugtig klud

Få nemt skabt overblik med denne pusletaske

Manostiles pusletaske i farven grå er så pæn og enkel, og vil helt sikkert være nem at få til at passe sammen med andre elementer omkring den. Den er rumdelt, hvilket vil sige, at du får 3 store rum indeni med god plads til bleer, skiftetøj og andre ting. Sidelommer med plads til cremer, bleposer og hvad der ellers hører til findes også i tasken.

Udenpå tasken støder du på en lille lomme med plads til enten telefon eller nøgler, som er vigtige ting der skal være hurtig og nem adgang til. Udover dette er tasken udstyret med en god, fast og solid bund, der gør tasken mere stabil, så den sagtens kan stilles ned uden at den falder sammen og vælter.

En taske med lækkert tilbehør

Til denne pusletaske får du også en masse lækkert tilbehør, som helt sikkert vil blive elsket og brugt hyppigt. Til tasken får du et praktisk underlag, der ikke fylder så meget, og nemt kan pakkes sammen efter barnet er blevet puslet. Samtidigt medfølger en justerbar rem som gør, at tasken kan hænges hen over barnevognen.

Tasken er derudover også vandafvisende, så ingen bekymring er nødvendigt, hvis det nu regner eller der spildes på tasken. Dette gør også, at snavs og skidt nemt vil kunne blive vasket af.

Lignende produkter
Image
Image