199,00 kr.
Medlemspris
374,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 299,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Yumbox
Varenummer: YEYU3204
Lager: Out Of Stock
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Madkasse, original (6 rum) - True blue

Denne super fine madkasse er super praktisk, da den har 6 forskellige rum, så der kan blive lavet sunde, spændende og kreative madpakker. Derudover kan dippen pakkes ved siden af kiksene uden bekymringer. Denne fine madkasser er spildfri overfor våde madvarer som yoghurt, dressing m.m. dog gælder dette ikke væske.

Indsatsen tåler opvaskemaskine i øverste skuffe, selve madkassen skal dog vaskes i håndvasken. Yumboxen er helt fri for BPA samt phthalater Madkasse: 100% ABS Bakke: 100% tritan. Udover at denne fine madkasse er super praktisk, er den og super fin i denne True Blue farve

Specifikationer:

- 6 rum
- Mål: 22 x 15 x 5 cm
- Farve: True Blue
- Materiale: ABS Plast/Tritan

Diverse muligheder

Denne madkasse har som nævnt en super fin farve og med denne farve kan madkassen bruges af alle. Du kan bla have den med i skole, børnehave, arbejde, rejser m.m. Med denne madkasse, er der også mange muligheder for at være kreativ, da der er 6 forskellige rum, som opdeler maden så det ikke blandes. Denne madkasse er perfekt, hvis man er til flere forskellige ting. I denne madkasse er der meget plads og alligevel fylder den ikke så meget, den har en super fin størrelse.

Denne madkasse er helt perfekt, hvis man vil have flere smage og ikke bare en bestemt smag hele tiden, så er der mange flere muligheder i denne madkasse.

True Blue

Denne madkasse har en super fin blå farve, som rigtig mange helt sikkert vil elske, da den er super smuk. Denne blå farve er super behagelig for øjnene og forstyrre på ingen måde. Denne farve vil drengene og måske pigerne helt sikkert elske, da den som nævnt er super fin og behagelig for øjnene. Denne blå farve er lidt kraftig, hvilket gør at den kan ses tydeligere end en lyseblå eller helt mørkeblå. Den kraftige blå farve, gør dog ikke noget dårligt, da den stadig er super fin i farven, derudover er det ikke en madpakke man let mister af syne.


Bemærk: Leveringstid: 14 hverdage.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image