Legeskum Noah XL med skridsikker bund, Rutschesæt grå/hvid

SPAR 10%
1.799,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 1.999,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

2.374,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Legeskum
Varenummer: LELE4793
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

NOAH XL med skridsikker bund, rutschesæt grå/hvid

Rutchesættet fra Noah er en sikker rutchebane der skaber masser af sjov for den lille. Rutchesættet består af en rutchebane og en trappe med 4 trin. Det hele er lavet af skum, så barnet sikkert kan lege og have massere af sjov med at rutche ned af den bløde rutchebane. Rutchesættet har en skridsikker bund så barnet kan lege vildt.

Specifikationer:

- Mål (trappe): 50x50x100 cm
- Mål (rutchebane): 50x50x100

Giv dit barn timevis af sjov og aktivitet med Noah XL rutchesæt

Rutchesættet er en fantastisk mulighed for at få lidt mere bevægelse ind i de smås hverdag. Rutchesættet opfordre til sjov aktiv leg, hvor barnet får brugt massere af tid og energi.

Rutchesættet kommer i to dele som kan anrettes så de passer lige ind i dit hjem. Noah XL kommer fra Legeskum som har skabt legemøbler som giver børn mulighed for at tumle rundt og udvikle sig gennem bevægelse.

NOAH XL rutchesæt er perfekt til børn

Rutchesættet er produceret polythylen skum. Det er en robust skumtype der er kendt for dets holdbarhed og så holder den formen og fastheden selvom der bliver leget på det. Skummet er selvfølgelig fri for farlige stoffer og så er betrækket lavet af PU/PVC materiale som er 100% fri for ftalater.

Sættet giver mulighed for massere af aktiv sjov som også er vigtigt for den motoriske udvikling. Det er gennem bevægelse at barnet udvikler sin motorik, derfor er Legeskums rutchebane en fantastisk mulighed for at barnet kan få en god start. 

Med Noah XL vil barnet kunne udvikle sig gennem en sjov leg. Det er vigtigt at den vestibulære sans bliver udviklet, så barnet kan orientere sig i et rum. Det lærer de ved at tumle rundt, føle og lege. Noah XL rutchesæt er fantastisk til børn da det både er sjovt og sikkert.

Fragt og levering: Dette produkt bliver leveret særskilt grundet dets størrelse. Det betyder evt. andre ting på din ordre bliver leveret straks med GLS, men at dette produkt bliver leveret særskilt direkte fra Legeskum og deres fragtfirma til dig. Forvent cirka op til 5-12 hverdages leveringstid på dette produkt.

Lignende produkter
Image
Image