244,00 kr.
Medlemspris
436,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 349,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke MaMaMeMo
Varenummer: ASMA2315
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

Isbod, MaMaMeMo

Denne skønne isbod kommer fra mærket MaMaMeMo, som er et dansk brand der designer det mest fantastiske legetøj til børn. Denne MaMaMeMo isbod kan med garanti bidrage til en masse timers sjov leg for dit barn, fordi den både skaber rammer for legen, samtidig med at den giver dit barn mulighed for at bruge sin fantasi.

MaMaMeMo er særligt kendt for deres legemad i træ, som de har haft stor succes med, og deres is og isbod er ingen undtagelse her. I denne isbod får du nemlig både isbod, is af forskellige slags samt et sødt prisskilt, så dit barn rigtig kan lege, at han eller hun har sin helt egen isbod.

Specifikationer:

- Mål: 28 x 13 x 16 cm
- Materiale: Træ og akryl
- Alder: Fra 3 år
- Indhold: 16 dele


Barnets helt egen isbod

Gør dig klar til sommer, sol og glade dage med denne skønne MaMaMeMo isbod i træ. Med denne isbod får dit barn rig mulighed for at lege, at barnet har sin helt egen lille isbod, hvor der kan laves mange forskellige og flotte vaffelis eller is i bæger, hvis i er mere til den slags.

Med denne MaMaMeMo isbod får dit barn mulighed for, at tage imod alverdens bestillinger fra både venner og familie. Du vil hurtigt opleve hvor sjovt dit barn synes det er, når du bestiller en is i isboden. Når først isen er bestilt, kan barnet lave de mest spændende og farverige is til alle de besøgende kunder i MaMaMeMo isbod.

En isbod med det hele

Når i køber en MaMaMeMo isbod, så skal der bestemt ikke mangle noget. Til denne isbod medfølger der et skilt, hvor der er billeder af de forskellige is, som barnet har mulighed for at lave i sin isbod. På den måde føles det for barnet som om, at barnet har sin helt egen butik, hvor kunderne kan vælge ud fra skiltet, helt som barnet kender det fra en rigtig isbutik.


En stilren isbod til børn

Denne MaMaMeMo isbod er skabt med smarte elementer, der gør, at det virker som en vaskeægte isbod for barnet. Isboden er formet som en lille disk, hvor der er akryl i fronten, så det ligner en rigtig glasrude, hvor der kan ses is igennem. Samtidig er den holdt i flotte og rolige farver, så den nemt kan passe ind på barnets værelse.

En isbod fyldt med læring

Med denne isbod kan dit barn udvikle sig gennem sjov og leg. Ikke blot stimuleres barnets fantasi, når de forskellige is skal samles, barnet vil også øve sig i rolleleg og få styrket sin finmotorik når der skal samles is.

Bagpå er der vejledning til barnet om, hvordan de forskellige is skal sættes sammen. Når barnet skal forsøge at lave de is der er på skiltet, vil barnets kognitive udvikling blive stimuleret.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image