De ordre, som er bestilt hos Little Happy leveres enten via GLS til din adresse (omdelt privatlevering) eller til en GLS pakkeshop (uden omdeling). Forventet leveringstid er kun 2-3 hverdage på lagervarer. Fjernlagervarer har op til 14 hverdages levering. Du kan se i produktbeskrivelse samt på din ordrebekræftigelse om produktet ligger på fjernlager. Fjernlager står ud for produktet til højre på din ordrebekræftigelse, hvis det ligger på fjernlager. Fragtprisen er den samme om du er medlem eller ej. Prisen for levering til privatadresse er 59 kr. og levering til pakkeshop er 39 kr.

Du kan opnå gratis levering til pakkeshop, hvis det er din første medlemsordre. Der er kun gratis fragt på første ordre for medlemmer.

Har du bestilt et unikt produkt med jeres eget ønsket f.eks. navn eller tekst kan der gå op til 10 hverdage ifht. levering, da produktet først skal produceres. Dog leveres de ofte endnu hurtigere.

Skulle du have yderligere spørgsmål kan du læse nærmere i vores betingelser her eller kontakte vores søde kundeservice på hej@littlehappy.dk