51,00 kr.
Medlemspris
99,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 79,00 kr.


Tilfredsgaranti
Vi pakker alle dageVed valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke HAY Kasser
Varenummer: BAHA5103
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

HAY kasse - Navy, medium

De populære opbevaringskasser fra HAY findes i mange fine farver og størrelser, men denne model måler 10,5 cm i højden, 17 cm i bredden og 26,5 i længden, og så har den farven navy, som er en flot kongeblå farve. HAY kasserne er fremstillet i hård plastik, der gør dem mere holdbare, og derfor også perfekt til børneværelset. Hvis kasserne blive beskidte kan de let tørres af med en våd klud.

Specifikationer:

- Måler 10,5 cm i højden
- Måler 17 cm i bredden
- Måler 26,5 cm i længden
- Farve: Navy
- Fremstillet i hård plast

HAY kasser til opbevaring med mere

De super fine kasser fra HAY kan bruges til lige hvad det skulle være, de er super gode til opbevaring til hvad som helst, om det er bøger, madvarer eller legetøj. Kasserne kan både foldes sammen hvis de ikke er i brug, men de kan også stables så der kan stå flere oveni hinanden.  Størrelsen på kassen, medium, er også helt perfekt og gør at kassen ikke er for stor at have stående men et der alligevel er plads til en del ting i den. Kassernes materiale er hård plast, som gør at kasserne er super holdbare, og ikke så nemt går i stykker.

HAY som brand og blå som farve

HAY er et super populært mærke og deres kasser mindst lige så populære, de fine kasser er næsten til at finde i de fleste hjem, da de bare kan bruges til det hele, er pæne og mega praktiske. Den flotte mørkeblå farve, navy, som denne model har gør også bare at den passer ind overalt, og at man sagtens kan have flere af dem, måske sammen med nogle lidt mere udfordrende farver som lilla eller grøn, på den måde kommer der også lidt mere farve ind. 

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image