HAY kasser medium er den mest populære størrelse af de praktiske foldekasser, og kan bruges til at opbevare lidt af hvert. HAY kasser medium findes i så mange flotte farver, og kan bruges i hele hjemmet. Med HAY kasser medium får du en fantastisk opbevaringsløsning, som også er rigtig flot og giver hjemmet farve.
Spar 35%
Normalpris 99,00 kr.
Medlemspris 51,00 kr.
Vejl. pris 79,00 kr.
Spar 35%
Normalpris 99,00 kr.
Medlemspris 51,00 kr.
Vejl. pris 79,00 kr.
Spar 35%
Normalpris 99,00 kr.
Medlemspris 51,00 kr.
Vejl. pris 79,00 kr.
Spar 35%
Normalpris 99,00 kr.
Medlemspris 51,00 kr.
Vejl. pris 79,00 kr.
Spar 35%
Normalpris 99,00 kr.
Medlemspris 51,00 kr.
Vejl. pris 79,00 kr.
Spar 35%
Normalpris 99,00 kr.
Medlemspris 51,00 kr.
Vejl. pris 79,00 kr.
Spar 30%
Normalpris 99,00 kr.
Medlemspris 55,00 kr.
Vejl. pris 79,00 kr.
Viser 1 ud 7 af 7 (1 sider)

HAY Kasser Medium

Når HAY har skabt deres populære foldekasser, er det med en tanke om, at alle har ret til godt design. HAY skaber fine og alsidige produkter, så du let kan finde noget du kan bruge. Det er Mette og Rolf Hay der står bag de populære HAY Kasser Medium, og de har i mange år samarbejdet med nogle af de dygtigste designere fra deres generation, hvilket også er en af grundene til, at HAY Kasser Medium har et så flot og alsidigt design.

HAY Kasser Medium er skabt i en utrolig høj kvalitet, hvilket er med til at gøre, at du kan have dine HAY Kasser Medium i rigtig lang tid. HAY har skabt de populære foldekasser med et mål om, at skabe noget der er tilgængeligt for alle. HAY har nemlig et stort fokus på at skabe produkter, som kan bruges i mange forskellige situationer og sammenhænge. Dermed er det altså ikke svært at finde et produkt fra HAY, som du kan bruge i hjemmet.

Et skønt og klassisk design

HAY vil gerne give deres kunder et nyt blik på de ting, de i forvejen kender fra deres hverdag. Derigennem ønsker de, at skabe nyere og mere moderne versioner af disse ting. HAY har skabt de skønne HAY Kasser Medium for at være med til, at fylde danskernes hverdag med flot og unikt design. Samtidig har HAY med deres populære foldekasser skabt et design, der er brugbart for en stor gruppe mennesker.

HAY Kasser Medium har et skønt design, som er skabt med en stor inspiration fra både kunst, arkitektur og mode, hvilket særligt kommer til udtryk i det grafiske design. Derudover er de skabt med en stor inspiration fra designernes omgivelser.


HAY Kasser Medium til børneværelset

Der er rigtig mange gode grunde til at bruge HAY Kasser Medium på børneværelset, fordi de har en rigtig god størrelse. HAY Kasser Medium måler 40x30x14,5 cm, og kan derfor bruges til rigtig mange forskellige ting på børneværelset. Det er næsten altid et problem på børneværelset, når det kommer til opbevaring.

På børneværelset skal opbevaringen være nemt, så barnet let kan komme til sine ting uden at mor eller far skal hjælpe. Samtidig skal der også være god plads i opbevaringen, fordi børn bare har rigtig mange ting at lege med. Derfor er HAY Kasser Medium en god løsning fordi de er rigtig praktiske for de voksne, samtidig med at de er sjove og tilgængelige for børn i alle aldre.

HAY Kasser Medium er rigtig gode at bruge både i reolsystemer og skabe, fordi deres størrelse passer rigtig godt hertil. Der er nærmest ikke grænser for, hvad du kan bruge HAY Kasser Medium til, og derfor er de altså helt perfekte at bruge på børneværelset.


Et organiseret og sjovt børneværelse

HAY Kasser Medium er rigtig gode at bruge, når der skal opbevares legetøj på børneværelset, fordi de har en rigtig god størrelse til at samle alle de mindre stykker legetøj. Børn har ofte meget legetøj, og ofte mange samlinger af legetøj som skal opbevares sammen. Derfor er HAY Kasser Medium rigtig gode her, fordi de kan indeholde det legetøj som barnet har brug for.

HAY Kasser Medium er ikke kun gode til opbevaring, de kan også sætte farver på børneværelset som dit barn med garanti vil elske. Samtidig kan HAY Kasser Medium også indgå i barnets lege, fordi de kan bruges på så mange forskellige måder. En HAY Kasse Medium kan blandt andet bruges som dukkeseng, eller til at bygge en garage til legetøjsbilerne.

Brug HAY Kasser Medium i klædeskabet

HAY Kasser Medium er rigtig god at bruge i klædeskabet, især hvis du har et lille barn. Det kan  nemlig være svært at få stablet børnetøj i bunker i et skab, og her kommer HAY Kasser Medium ind i billedet. De kan fungere lidt ligesom skuffer, og så kan i altså folde tøjet så det giver jer et godt overblik over barnets tøj. Så bliver det altså bare lidt nemmere at finde tøj der passer sammen, i en travl hverdag.

En opbevaringsløsning der er nem for barnet

HAY Kasser Medium er rigtig nemme for barnet at håndtere, fordi de ikke er større end at barnet selv kan flytte rundt på dem, og dermed kan barnet altså finde sit legetøj helt uden hjælp. Samtidig har HAY Kasser Medium en størrelse der gør, at der ikke kan komme mere i kasserne, end at barnet kan bære dem. På den måde er der altid adgang til legetøjet, uden nogle former for begrænsninger.

HAY Kasser Medium i flotte farver

De populære HAY Kasser findes i så mange flotte farver, at det godt kan blive svært at vælge. Du behøver dog ikke kun at vælge en farve, for de flotte HAY Kasser Medium kan nemt kombineres, så de giver et rigtig flot udtryk til hjemmet. Samtidig er HAY Kasser skabt i et udtryk der gør, at de passer perfekt ind i de fleste moderne hjem.HAY Kasser har et enormt flot grafisk udtryk, samtidig med at de er holdt i rolige og skønne farver. HAY Kasser Medium findes i både milde og varme toner, så du kan få sat et skønt præg på hjemmet. HAY Kasser Medium findes i farverne: Lavender, Light Blue, Light Yellow, Navy, Nude, Off-White og Olive.

Udvalgte lige nu