HAY kasser large er de største kasser fra HAY, og så er de fantastiske til at opbevare alt fra spil til sko og hvad du ellers kan finde på! HAY kasser large findes i et væld af skønne farver, og passer blandt andet perfekt under sengen, hvor i får mulighed for at opbevare en masse både på børneværelset og i hjemmets andre rum.
Spar 20%
Normalpris 312,00 kr.
Medlemspris 199,00 kr.
Vejl. pris 249,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 312,00 kr.
Medlemspris 199,00 kr.
Vejl. pris 249,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 312,00 kr.
Medlemspris 199,00 kr.
Vejl. pris 249,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 312,00 kr.
Medlemspris 199,00 kr.
Vejl. pris 249,00 kr.
Viser 1 ud 4 af 4 (1 sider)

HAY Kasser Large

De populære foldekasser fra HAY har taget de danske hjem med storm, og det er slet ikke uden grund. HAY Kasser Large er skabt med en tro på, at alle skal have ret til godt design. Når HAY skaber deres produkter, er de både fine i designet, og enormt alsidige, hvilket gør at du altid kan finde et produkt fra HAY, der passer ind i dit hjem.

Bag HAY Kasser Large står Mette og Rolf Hay, og når de skaber deres designs, så er det ofte i samarbejde med nogle af de dygtigste designere fra deres egen generation. Fordi blandt andet HAY Kasser Large er skabt gennem et samarbejde mellem dygtige designere, har de et enormt alsidigt og flot udtryk. Derfor passer de rigtig godt ind i de fleste hjem, fordi de er enormt alsidige.


Høj kvalitet og godt design

HAY Kasser Large er skabt i en så høj kvalitet, at du med garanti kan have din foldekasse i rigtig lang tid. Med de populære foldekasser har HAY skabt noget, som er tilgængeligt for stort set alle mennesker. HAY Kasser Large er nemlig skabt sådan, at de kan bruges i flere forskellige situationer og sammenhænge.

Med HAY Kasser Large har HAY skabt et nyt blik på alle de ting, som vi ellers kender fra vores hverdag. HAY Kasser Large er også skabt for, at bringe noget smukt og farverigt ind i danskernes hjem. HAY Kasser Large er enormt praktiske, og derfor er de populære foldekasser brugbare for rigtig mange mennesker. Foldekasserne er skabt med inspiration fra kunst, arkitektur og mode, hvilket særligt kommer til udtryk i den grafiske stil, som HAY Kasser Large er skabt i.

HAY Kasser Large er gode til børneværelset

HAY Kasser Large er helt perfekte, når det handler om at få organiseret børneværelset på en nem og overskuelig måde. HAY Kasser Large måler 40x60x15,5 cm, og derfor er de altså rigtig gode til opbevaring af legetøj på børneværelset. HAY Kasser Large er en smart opbevaringsløsning til børneværelset, særligt fordi de nemt passer ind under barnets seng, samtidig med at de kan indeholde rigtig mange ting.

Opbevaring er ofte et af de største problemer, når det kommer til børneværelset, fordi der er så mange ting der skal opbevares. Legetøj, spil og andet kommer let til at ligge og flyde på børneværelset, og så er der pludselig ikke længere plads til at lege. Derfor kan HAY Kasser Large være en rigtig god løsning, så barnet altid har god plads til at lege.


En opbevaringsløsning der er skabt til børn

Når der skal skabes opbevaringsplads på børneværelset, er det en god idé at det ikke bare er praktisk for de voksne, men at det også er sjovt for børnene at have. Samtidig er det også vigtigt at opbevaringsløsningen er let tilgængelig for børnene, og dermed nemt for dem at bruge. På den måde skaber du rum for fri og kreativ leg, uden barnet hele tiden skal spørge om hjælp for at finde noget frem.

Brug HAY Kasser Large til legetøj

HAY Kasser Large er rigtige gode at bruge til barnets legetøj, særligt de helt store stykker legetøj. Med HAY Kasser Large har du også en opbevaringsmulighed til det legetøj som barnet samler på, blandt andet LEGO, som ofte ender med at være en stor samling der fylder meget.

HAY Kasser Large er også rigtig gode til at opbevare brætspil i, eller andet legetøj der måske ikke bruges så tit. HAY Kasser Large er nemlig helt geniale til at have stående under sengen, så legetøjet er gemt væk, samtidig med at det let kan hives frem.

Brug HAY Kasser Large i hele hjemmet

HAY Kasser Large er også rigtig gode at bruge til, at opbevare hele familiens sko i. De fleste har ofte mere end et par sko, og det kan godt være svært at finde ud af hvor de skal opbevares, når det ikke lige er sæson til at gå med dem. Men her kan i altså bruge HAY Kasser Large, hvor der kan være rigtig mange sko i.

Det samme gælder lidt, når det kommer til sommer og vinter tøj, det er ikke alle der har plads til det hele i skabet, og derfor kan noget af det måske opbevares under sengen, når det ikke er i brug. Herunder overtøj, som jo er enormt sæsonbetonet.

HAY Kasser Large er også rigtig gode til at opbevare sengetøj i, så det let kan opbevares under sengen. På den måde er det let og overskueligt at få fat i noget rent sengetøj, når det er tid til at skifte. Så fylder sengetøjet heller ikke i skabet.


HAY Kasser Large i de flotteste farver

Det er ikke svært at finde en HAY Kasse Large der passer ind i hjemmet, de er nemlig skabt i så mange flotte farver, at du let kan finde en HAY Kasse Large der passer perfekt ind hjemme hos dig. Der er så mange fine farver, at det kan være enormt svært at vælge hvilken farve man skal have, men heldigvis kan de skønne farver på HAY Kasser Large let kombineres.

Når HAY Kasser Large er kombineret i de skønneste farver, så giver de et flot og farverigt udtryk til rummet. HAY Kasser Large har også et meget grafisk udtryk, hvilket gør at de passer rigtig godt ind i hjemmet hos de fleste.

Farverne på HAY Kasser Large er holdt i rolige og blide toner, så du let kan få sat et farverigt præg på hjemmet, uden at tage al fokus fra hjemmets øvrige interiør. HAY Kasser Large kommer både i farverne Light Grey, Light Yellow, Navy og Nude, og derfor finder du altså nemt en HAY Kasse Large der passer ind i dit hjem. 

Udvalgte lige nu