Goki Hammerbræt, basic

SPAR 40%
71,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 119,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

149,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Goki
Varenummer: MAGO7243
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Hammerbræt - Goki basic

Hammerbræt - Goki basic har et fint og naturligt design med fine farver, der vil falde i smagen hos ethvert barn. Dette hammerbræt vil skabe sjov leg i timevis for de mindste, samtidig med at udvikle barnets færdigheder. Dette hammerbræt vil udover dette sørge for at lære barnet om de adskillige af forskellige farver og former, hvor barnet vil lære at benytte han eller hendes koordinationsevner.

Specifikationer:

- Materiale: Træ
- Mål:  21 x 8,8 x 8,5 cm

Udvikle barnets hånd-øje koordination med hammerbræt - Goki basic

Hammerbræt - Goki basic vil være den mest sjove og underholdende leg blandt børn, hvor denne underholdende leg vil være særligt udviklende for barnet. Et hammerbræt vil sørge for at udvikle barnets evne til at få hænder og øjne til at samarbejde, og dermed får han eller hendes hånd-øje koordination sat i spil. Dette vil styrke barnets færdigheder, samtidig med at barnet kan have timevis af sjov og underholdende leg helt på egen hånd, hvor barnet selv kan benytte produktet uden hjælp fra forældre.

Hammerbræt - Goki basic er let at anvende for de mindste, hvor barnet har mulighed for at styrke sine færdigheder, samtidig med at have det største smil på læberne. Et hammerbræt er sjovt at benytte for barnet, hvor ethvert barn vil elske at hamre de adskillige af søm i hammerbrættet.

Hammerbræt - Goki basic har et naturligt design

Hammerbræt - Goki basic vil altid være en sikker vinder til de helt mindste. Dette hammerbræt i basic har et naturligt design, hvor dette design er lavet på baggrund af, at de forskellige nuancer i træet varmebehandles, hvor der kommer en mørk tone, hvor træet fra produktet er særligt bæredygtigt.

Hammerbræt - Goki basic har en topkvalitet, hvor produktet kan anvendes generation efter generation på baggrund af en god trækvalitet. Med et hammerbræt kan barnet være håndværker for en dag, som ethvert barn vil elske. Et hammerbræt kan barnet lege med på egen hånd, men udover dette kan forældre sagtens deltage i legen i fællesskab med barnet.

Lignende produkter
Image
Image