144,00 kr.
Medlemspris
225,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 180,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Konges Sløjd
Varenummer: UKKO4824
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

Dette super fine hagesmæk-sæt fra Konges Sløjd er perfekt til at gøre spisetid lidt nemmere og sjovere for alle. Hagesmækken har ikke blot et smukt udtryk, men også et smart design, der gør hagesmækken virkelig smart. Først og fremmest er hagesmækken produceret i 100% silikone. Det gør den behagelig for dit barn at have den på, den er nem at folde sammen og tage med på farten og så gør det den nem for dig at gøre ren - du kan blot tørre den af med en klud eller vaske den i (maks 30 grader varmt) sæbevand. 

Herudover lukkes hagesmækken med små integrerede silikone knapper, der gør dem nemme at lukke for dig, selv når baby ikke sidder specielt stille når det er ved at være madtid.

Sidst men ikke mindst har hagesmækken en stor og åben lomme nederst, der kan gribe det mad der skulle ramme forbi munden.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image