171,00 kr.
Medlemspris
311,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 249,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Gurli Gris legetøj
Varenummer: MAGU3203
Lager: Out Of Stock
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

Gurli Gris hus og have

Gurli Gris hus og have er perfekt til barnet, der har et kendskab til den populære tegneserie Gurli Gris. Gurli Gris hus og have vil falde i smagen hos alle Gurli Gris elskerne, hvor dette produkt formår at indlede til sjov leg i timevis blandt de små. Dette Gurli Gris hus og have vil være genkendeligt for barnet, hvor han eller hun med garanti kender det populære hus og de fine møbler fra tegneserien Gurli Gris.

Specifikationer:

- Gurli Gris figur medfølger
- Gustav gris figur medfølger
- Dukkehus kan foldes ud

En sjov og endeløs leg med Gurli Gris hus og have

Gurli Gris hus og have vil være den mest endeløse leg, der vil fortsætte i timevis. Alle børn vil elske at bruge timevis med det fine produkt, hvor barnet får mulighed for at rekreere nogle af de eventyrlige stunder fra den populære Gurli Gris tegneserie. Med Gurli Gris hus og have vil barnet kunne kreere de bedste minder på egen hånd, men udover dette i fællesskab med forældre, eller legekammeraterne, der med garanti også har et kendskab til Gurli Gris.

Gurli Gris hus og have indebærer mange interessante ting fra den populære tegneserie, derfor vil den lille kunne udpege de fine ting, som vil indlede til skønne samtaler, hvor barnet stolt kan udpege og forklare om de mange ting i Gurli Gris hus og have.

Fælles leg med Gurli Gris hus og have

Gurli Gris hus og have vil indlede til en fantastisk fælles leg, på kryds og tværs af adskillige og forskellige aldre. Gennem denne fælles leg vil barnet dannes socialt og personligt, som individ i samfundet. Fælles leg med Gurli Gris hus vil barnet have mulighed for at lære sammen med andre i fællesskab. Gennem legen med Gurli Gris hus og have vil barnet danne sociale fællesskaber, hvor dette vil medføre en dialog, hvor den lille vil lærer at løse diverse konflikter gennem legen med Gurli Gris hus og have.

Gurli Gris hus og have vil indlede til sjov og kreativ leg blandt de helt mindste, hvor barnet med garanti vil bære det største smil, imens legen forløber.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image