270,00 kr.
Medlemspris
600,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 480,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Kids by FRIIS
Varenummer: KIKI2711
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

Meget fint håndmalet fødselsdagstog med blomsterfeer fra Kids by FRIIS, pynter så fint på fødselsdagsbordet, eller som pynt til på børneværelset

Fødselsdagstoget er særdeles oplagt som dåbsgave eller fødselsdagsgave.

Forrest i toget går en fin blomsterfee, som holder dannebrog. Bag hende kommer en hvid enhjørning efterfulgt af en fin lagkage og en sød kanin. Sidst på toget sidder endnu en lille blomsterfee i en vogn.

Til toget medfølger der 11 tal (0,1,1,2,3,4,5,6,7,8,9). Der er plads til to lys, som kan sættes i enhjørningen og lagkagen. De to tal som kan sættes i fødselsdagstoget, kan placeres ved den søde kanin og den fine vogn, som blomsterfeen sidder i. Dannebrogsflaget som den forreste blomsterfee står med kan tages af og skiftes ud med den medfølgende flagranke.

De to lys på billedet medfølger ikke. De kan købes separat med Little Happy varenr.  KIKI2713 (hvide), KIKI2714 (lyserøde), KIKI2715 (lyseblå).

Mål:
 Maks længde på tog: 69 cm. Den højeste figur er hesten og måler 11 cm. i højden. Flaget er 16 cm. høj.

Materialer: Fødselsdagstoget er håndmalet og lavet af polyresin materiale.
Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image