Fødselsplakat, purple - @JACKIENAVARRO

Informationer til dit produktSPAR 83%
69,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 399,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

499,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke HappyFamily
Varenummer: HAHA2243
Lager: På lager
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Vi er stolte over at kunne præsentere denne personlige limited fødselsplakat i samarbejde med @JACKIENAVARRO.

I tæt samarbejde med @JACKIENAVARRO har vi designet et helt nyt design i purple farve af vores populære fødselsplakat, som tidligere har solgt mere end 10.000 eksemplarer alene i 2019. 

Plakaten er designet i et stilrent look med en purple flade, som passer ind i et hvert børnehjem. De informationer du indtaster på din fødselsplakat kommer til at stå i bunden af plakaten, så det bliver jeres helt egen personlige plakat med barnets navn, fødselsdag, gram og centimeter.

Du kan hænge plakaten alene, men vi anbefaler altid en A3 ramme til plakaten. Ønsker du en af vores populære plakatophæng, som passer perfekt til plakaten kan du købe det lige her til kun 71 kr. og spare 40% på dette også: https://littlehappy.dk/plakatophaeng-trae 

  • Størrelse: A3
  • Baggrundsfarve: Purple
  • Papir: Silk 130g (plakat papir)
  • Ramme: Ikke inkluderet
  • Print: Laserprintet

Normalprisen på denne plakat er 399 kr. Du kan se alle vores andre fødselsplakater lige her: https://littlehappy.dk/plakater 


OBS: Der kan forekomme forlænget leveringstid på personlige plakater. Op til 10 hverdages leveringstid, da vores designere sidder og laver dem selv.

Lignende produkter
Image
Image