Spar 40%
Normalpris 617,00 kr.
Medlemspris 389,00 kr.
Vejl. pris 649,00 kr.
Spar 30%
Normalpris 617,00 kr.
Medlemspris 455,00 kr.
Vejl. pris 650,00 kr.
Spar 30%
Normalpris 617,00 kr.
Medlemspris 455,00 kr.
Vejl. pris 650,00 kr.
Spar 30%
Normalpris 617,00 kr.
Medlemspris 455,00 kr.
Vejl. pris 650,00 kr.
Spar 30%
Normalpris 617,00 kr.
Medlemspris 452,00 kr.
Vejl. pris 649,00 kr.
Viser 1 ud 5 af 5 (1 sider)

Filibabba sengerand

Filibabba er et dansk brand, der skaber produkter i høj kvalitet, og blandt andet derfor er det blevet så populært. Filibabba producerer baby- og børne interiør i et tidsløst design, som passer helt perfekt ind på de fleste børneværelser. Filibabba skaber deres produkter så de passer ind i deres unikke univers, hvilket især kommer til udtryk på deres flotte sengerande.

En sengerand fra Filibabba er skabt til at danne ramme om barnets søvn og er dermed med til at give barnet en tryg og rolig søvn, efter en dag fuld af mindeværdige stunder. Med en Filibabba sengerand i børnesengen, kommer dit barn ind i det skønne Filibabba univers, som er fyldt med kærlighed.

Samtidig er Filibabbas univers fyldt med en stor omtanke for de mennesker, der er med til at skabe de unikke produkter. En Filibabba sengerand er skabt i et roligt design, som er med til at give barnet ro når han eller hun skal sove. Det flotte design på sengerande fra Filibabba er skabt til at inspirere både store og små, med det flotte skandinaviske udtryk.

En sengerand der giver ro

En sengerand er ikke bare god at have i børnesengen, fordi den er flot. En Filibabba sengerand har nemlig mange funktioner, og derfor er den god at have i børnesengen. En Filibabba sengerand er i et tykt materiale, som gør at den kan stå selv rundt i kanten på sengen. Dermed er den med til at beskytte barnet for at slå sig på sengens hårde kanter, når barnet ligger i sin børneseng.

Samtidig er en Filibabba sengerand også med til at skabe tryghed, fordi børn godt kan lide at sove i noget der minder om en hule, ligesom inde i mors mave. Af samme grund kan børn ikke lide, når der er for meget plads rundt omkring dem i sengen, og det kan en Filibabba sengerand hjælpe med.

Når du har en Filibabba sengerand i børnesengen, vil dit barn blive afskærmet fra omverdenen, hvilket giver barnet en ro inden han eller hun skal sove. Du vil også opleve, at en Filibabba sengerand mindsker træk, så dit barn ikke kommer til at ligge i træk når han eller hun sover.

God stil med Filibabba sengerand

Sengerande fra Filibabba kommer i to varianter, en tynd variant og en tykkere variant. Den tykke variant er god til de helt små børn, hvor den gerne må fylde lidt i sengen og samtidig afskærme for den værste træk og de værste lyde. Den tyndere variant er god til de større børn, hvor sengerandens formål mest bare er at barnet ikke skal få arme og ben ud gennem tremmerne.

De populære sengerande fra Filibabba kommer i et unikt skandinavisk design, i varme farver som stammer fra den nordiske historie. Til et lille barn er det en god idé at vælge en Filibabba sengerand, som er ensfarvet, så barnet ikke bliver overstimuleret af alle de indtryk en mønstret sengerand kan give lige inden barnet skal sove.

Når dit barn derimod er større, kan det være en god idé at købe en Filibabba sengerand med mønster på, som barnet kan ligge og kigge på indtil han eller hun bliver træt og falder i søvn.

En økologisk sengerand fra Filibabba

Alle Filibabbas tekstilprodukter er produceret i 100% økologisk bomuld, samtidig med at alle produkterne er GOTS-certificeret. Du får derfor en sengerand, der er skabt i gode materialer og med gode intentioner. Når en Filibabba sengerand er blevet produceret, er det med omtanke for de mennesker der er en del af produktionen, lige fra høsten af råvarerne og frem til det færdige produkt.

Med en sengerand fra Filibabba skal du ikke være bekymret for farlig kemi eller sundhedsskadelige stoffer, og derfor kan du trygt lade dit barn sove i sin seng med en Filibabba sengerand.

Tyk sengerand - Den perfekte løsning

Hos Filibabba finder du et bredt udvalg af tykke sengerande, som er en sengerand der har et lag af skum inde i betrækket. En tyk sengerand giver dit barn den optimale sikkerhed og komfort, fordi den er blød. Derfor er en tyk sengerand også den helt perfekte løsning, når barnet skal ligge i sin tremmeseng.

Med en tyk sengerand i tremmesengen er i sikre på, at jeres barn ikke slår hoved, ben eller arme ind i de hårde tremmer og kommer til skade. Den tykke sengerand vil nemlig tage fra, så barnet ikke slår sig. Derudover sørger den tykke sengerand også for, at barnet ikke får arme og ben ud gennem tremmerne i løbet af natten.

Sådan rengør du betræk til sengerand

Med en Filibabba sengerand har du mulighed for, at tage betrækket af. Derfor kan du også komme betrækket i vaskemaskinen ved 30 grader, så sengeranden holdes ren. Hvis det blot er en lille plet, så kan du nøjes med at tørre pletten af med en våd klud.

Står det rigtig slemt til, så kan skummet lægges i blød, så det også kan blive rengjort. Du skal dog være opmærksom på, at skummet skal være helt tørt før du kommer betrækket på, så du undgår risikoen for mug.

En sengerand der er skånsom for dit barn

En Filibabba sengerand er fremstillet i de bedste materialer, og derfor er den skånsom for dit barn. Filibabba sengerand er skabt i 100% økologisk bomuld og et skum af polyester, så sengeranden er så mild ved dit barn som overhoved muligt.

Sommerens mest solgte