Spar 43%
Normalpris 551,65 kr.
Medlemspris 372,00 kr.
Vejl. pris 649,00 kr.
Spar 43%
Normalpris 551,65 kr.
Medlemspris 372,00 kr.
Vejl. pris 649,00 kr.
Spar 43%
Normalpris 551,65 kr.
Medlemspris 372,00 kr.
Vejl. pris 649,00 kr.
Spar 42%
Normalpris 551,65 kr.
Medlemspris 379,00 kr.
Vejl. pris 649,00 kr.
Spar 44%
Normalpris 552,00 kr.
Medlemspris 365,00 kr.
Vejl. pris 650,00 kr.
Viser 1 ud 5 af 5 (1 sider)

Filibabba sengehimmel

Filibabba er en dansk virksomhed, som skaber produkter i nordisk stil. Filibabba skaber baby- og børne interiør i høj kvalitet og meget tidsløse designs. Når Filibabba skaber deres produkter, er det for at være en del af de mindeværdige stunder, der kommer i løbet af et barns liv. Alle Filibabbas produkter er en del af det unikke univers, som Filibabba skaber. Filibabbas univers er fyldt med kærlighed og en stor respekt for vores omgivelser. Med produkter fra Filibabba er du sikker på, at der i produktionen er foregået med omtanke for de mennesker, der er med i produktionen fra start til slut. Med en Filibabba sengehimmel, får du en sengehimmel der er skabt i rolige, tidsløse og unikke materialer. En Filibabba sengehimmel er skabt for at inspirere både store og små, til både leg og afslapning. Samtidig har Filibabbas produkter et meget skandinavisk udtryk.

En sengehimmel i flere farver

De flotte sengehimle fra Filibabba er blevet enormt populære, og det kan være fordi de findes i de flotteste farver, som passer perfekt ind i et moderne dansk hjem. Når du skal finde den perfekte sengehimmel fra Filibabba, er der mange farver at vælge mellem. Alle farverne er holdt i rolige støvede farver, som ikke tager for meget fokus fra børneværelsets øvrige interiør. Du finder Filibabba sengehimmel i både lyse og mørke nuancer, og derfor kan du nemt finde en Filibabba sengehimmel som passer godt til dit barns værelse. Hvis børneværelset er holdt i lyse farver, kan du finde en sengehimmel fra Filibabba der passer i de lyse toner, eller du kan bryde de lyse farver på børneværelset med en Filibabba sengehimmel i mørke toner. I toppen af en Filibabba sengehimmel sidder der to trækugler, som giver en unik detalje til din sengehimmel.

Hyggestunder med Filibabba sengehimmel

En Filibabba sengehimmel er en perfekt detalje på børneværelset, til at skabe mange gode hyggestunder. En sengehimmel er rigtig god til at skabe ro omkring barnets seng, og lukke lys og lyde ude, så barnet nemmere kan finde ro når han eller hun skal sove. Samtidig kan en Filibabba sengehimmel også skabe skygge i børnesengen, så barnet ikke ligger i en alt for varm seng. Filibabba sengehimmel er produceret i let stof, så det er åndbart og derfor vil det ikke holde på varme i barnets seng. En Filibabba sengehimmel kan være med til at lukke omverdenen lidt ude, når dit barn skal sove og dermed kan du mindske risikoen for at dit barn bliver for overstimuleret til at falde i søvn. Hvis du ikke ønsker at bruge en Filibabba sengehimmel over sengen, er den helt perfekt til at skabe en hule på børneværelset, hvor dit barn kan hygge sig med en bog, når han eller hun har brug for at få lukket resten af verden lidt ude efter en lang dag med mange indtryk.

En sengehimmel med ren samvittighed

Hos Filibabba finder du produkter, som er GOTS-certificeret, dette gælder også den populære sengehimmel fra Filibabba. Når produkter er GOTS-certificeret, betyder det at hele processen med produktet er foretaget på en både miljørigtig og bæredygtig måde. Du kan derfor med god samvittighed, bruge en Filibabba sengehimmel på børneværelset. En Filibabba sengehimmel er skabt i 100% økologisk bomuld, i et let og åndbart materiale.

Sommerens mest solgte