En Filibabba sengehimmel på børneværelset giver bare den hyggeligste stemning, som dit barn vil elske. En Filibabba sengehimmel kan bruges over sengen, hvor den både kan afskærme for lys, lyde og træk, samtidig med at den laver en dejlig hule stemning i sengen. Filibabba sengehimmel kan bruges på så mange måder på børneværelset, og derfor kan den også bruges i rigtig mange år.
Spar 35%
Normalpris 874,00 kr.
Medlemspris 456,00 kr.
Vejl. pris 699,00 kr.
Spar 42%
Normalpris 811,00 kr.
Medlemspris 379,00 kr.
Vejl. pris 649,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 999,00 kr.
Medlemspris 640,00 kr.
Vejl. pris 799,00 kr.
Spar 30%
Normalpris 813,00 kr.
Medlemspris 456,00 kr.
Vejl. pris 650,00 kr.
Spar 44%
Normalpris 813,00 kr.
Medlemspris 365,00 kr.
Vejl. pris 650,00 kr.
Viser 1 ud 5 af 5 (1 sider)

Filibabba sengehimmel

Filibabba er en dansk virksomhed, som skaber produkter i nordisk stil. Filibabba skaber baby- og børne interiør i høj kvalitet og meget tidsløse designs. Når Filibabba skaber deres produkter, er det for at være en del af de mindeværdige stunder, der kommer i løbet af et barns liv. Alle Filibabbas produkter er en del af det unikke univers, som Filibabba skaber.

Filibabbas univers er fyldt med kærlighed og en stor respekt for vores omgivelser. Med produkter fra Filibabba er du sikker på, at der i produktionen er foregået med omtanke for de mennesker, der er med i produktionen fra start til slut. Med en Filibabba sengehimmel, får du en sengehimmel der er skabt i rolige, tidsløse og unikke materialer.

En Filibabba sengehimmel er skabt for at inspirere både store og små, til både leg og afslapning. Samtidig har Filibabbas produkter et meget skandinavisk udtryk.


En sengehimmel i flere farver

De flotte sengehimle fra Filibabba er blevet enormt populære, og det kan være fordi de findes i de flotteste farver, som passer perfekt ind i et moderne dansk hjem. Når du skal finde den perfekte sengehimmel fra Filibabba, er der mange farver at vælge mellem. Alle farverne er holdt i rolige støvede farver, som ikke tager for meget fokus fra børneværelsets øvrige interiør.

Du finder Filibabba sengehimmel i både lyse og mørke nuancer, og derfor kan du nemt finde en Filibabba sengehimmel som passer godt til dit barns værelse. Hvis børneværelset er holdt i lyse farver, kan du finde en sengehimmel fra Filibabba der passer i de lyse toner, eller du kan bryde de lyse farver på børneværelset med en Filibabba sengehimmel i mørke toner.

I toppen af en Filibabba sengehimmel sidder der to trækugler, som giver en unik detalje til din sengehimmel.


Hyggestunder med Filibabba sengehimmel

En Filibabba sengehimmel er en perfekt detalje på børneværelset, til at skabe mange gode hyggestunder. En sengehimmel er rigtig god til at skabe ro omkring barnets seng, og lukke lys og lyde ude, så barnet nemmere kan finde ro når han eller hun skal sove. Samtidig kan en Filibabba sengehimmel også skabe skygge i børnesengen, så barnet ikke ligger i en alt for varm seng. Filibabba sengehimmel er produceret i let stof, så det er åndbart og derfor vil det ikke holde på varme i barnets seng.

En Filibabba sengehimmel kan være med til at lukke omverdenen lidt ude, når dit barn skal sove og dermed kan du mindske risikoen for at dit barn bliver for overstimuleret til at falde i søvn. Hvis du ikke ønsker at bruge en Filibabba sengehimmel over sengen, er den helt perfekt til at skabe en hule på børneværelset, hvor dit barn kan hygge sig med en bog, når han eller hun har brug for at få lukket resten af verden lidt ude efter en lang dag med mange indtryk.


En sengehimmel med ren samvittighed

Hos Filibabba finder du produkter, som er GOTS-certificeret, dette gælder også den populære sengehimmel fra Filibabba. Når produkter er GOTS-certificeret, betyder det at hele processen med produktet er foretaget på en både miljørigtig og bæredygtig måde. Du kan derfor med god samvittighed, bruge en Filibabba sengehimmel på børneværelset. En Filibabba sengehimmel er skabt i 100% økologisk bomuld, i et let og åndbart materiale.

Skab ro omkring barnets seng med en sengehimmel

En sengehimmel er god for rigtig mange ting på børneværelset, og en af dem er særligt, at en sengehimmel kan være med til at skabe ro for barnet, når han eller hun skal falde i søvn. Det kan ofte være svært for små børn at falde i søvn, særligt hvis der er meget at kigge på inde på børneværelset.

En sengehimmel vil på en måde afskærme barnet fra alle de indtryk der kan være på børneværelset, så barnet kan falde til ro. Samtidig kan en sengehimmel tage de værste lyde, så barnet ikke forstyrres i sin nattesøvn.

Alle børn elsker huler

En sengehimmel er ikke bare praktisk og flot, den er også drøn sjov for børnene at have på værelset. Der er nemlig ikke mange ting der slår en god hule på børneværelset, og sådan en kan dit barn få med en sengehimmel.

En sengehimmel kan skabe den helt perfekte hule til dit barn, som barnet aldrig behøver at pakke væk. Derfor har barnet altså altid en hule på børneværelset, og det vil dit barn med garanti synes er rigtig sjovt.


En skånsom sengehimmel til dit barn

Med en Filibabba sengehimmel får du den mest skånsomme sengehimmel til dit barn, som ikke indeholder nogle former for farlig kemi som kan skade dit barn. Derfor kan du trygt lade dit barn være i kontakt med den økologiske sengehimmel fra Filibabba, uden du behøver at bekymre dig for at dit barn tager skade.

Udvalgte lige nu